Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala - B Közép Haladás Szurkolói oldal

Támogasd a Haladás Szurkolókat az adód 1%val!

 

Ezúton kérünk minden Haladás szurkolót, hogy támogassa a Haladás Szurkolói Kört az Adó 1 % részünkre történő cimkézésével. A beérkezett támogatásokat szurkolói rendezvényekre, mérkőzés koreográfiákra kívánjuk felhasználni. A felajánlott támogatásokat, bizalmat előre is megköszönjük!

Teljes név: Haladás Szurkolói Klub Egyesület

Rövid név: Haladás Szurkolói Kör

Adószám: 18890112-1-18

Bankszámlaszámunk: Sopron Bank 17600042 - 00413093 - 00200004

Tisztelettel: Haladás Szurkolói Kör

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alapinformációk
Hírek
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
Hali Infó
Stadion elérhetőség
Hali történelem
Hali indulók
Hali zászlók
Hali szurkolói dalok
 

Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Haladás Szurkolói Kör

Kedves Szurkolók!

A Haladás Baráti Kör 1998-ban alakult meg, mely a 2002-ben Győrben megrendezésre került kupadöntőt megelőzően alakult újjá Haladás Szurkolói Kör néven.

A Szurkolói Kör elnöksége Foki Tamás elnök vezetésével (akkori elnökségi tagok: Czlenner Sándor, Scheer Róbert, Búza Gáspár, Keringer Zsolt) a tagság elhatározta, hogy határozottabban lép fel a Haladás érdekképviselete kapcsán, valamint hatékonyan részt vállal a csapat mindennapi munkájában.

Az első években sajnos nem sikerült előrelépést tenni ismert okok miatt. 2004-ben a Haladás vezetésében történt változások után sikerült egy korrekt munkakapcsolatot kialakítani az új ügyvezetéssel, Dobány Lajosékkal.

Ezen új időszámítást követően elindítottuk az évtizedek óta várt ereklyeárusítást, melyből származó bevételeket teljes egészében a csapat támogatására fordítottuk. A nehéz anyagi helyzetben lévő csapatunkat a vezetés kérésének megfelelően támogattuk, melyek közül külön megemlíteném a csapat mezének megvásárlását, az öltözők tisztántartását, meleg vizes bojler beszerzését, az öltözők felújításában segítségnyújtás, a csapat utazásainak részbeni szervezését. Elindítottuk a csapat és a szurkolók közötti labdarúgó-mérkőzést, ezzel is próbáltuk a csapatot és a szurkolókat közel hozni egymáshoz.

A Szurkolói Kör közgyűlését 2004. július 27-én tartottuk, ahol a tagság elnöknek Keringer Zsoltot, alelnöknek Varga Józsefet, elnökségi tagoknak: Vízvárdy Balázst, Németh Szabolcsot, Búza Gáspárt választotta meg. A Felügyelő bizottság tagjainak Márkus Norbertet, Czlenner Sándort és Jagodits Rómeót.

Azóta eltelt időszakban évente tartjuk meg a taggyűlésünket, melyen az elnökség beszámol az éves munkáról és az Egyesület gazdasági helyzetéről. A 2008 évi taggyűlésen az elnökség szerkezete és ennek következtében a személyi összetétele is megváltozott. A jelenlegi elnökség összetétele: Keringer Zsolt elnök, Szakály Balázs alelnök, Vizvárdy Balázs, Búza Gáspár, Márkus Szabolcs, Boda Zoltán elnökségi tagok.

A Haladás Szurkolói Körhöz bárki csatlakozhat, amennyiben a belépési nyilatkozatot (www.bkozep.szombathely.hu oldalról letölthető) kitölti, és részünkre megküldi vagy a mérkőzés előtt az ereklyeboltba leadja. Minden tagunk számára egyedi szurkolói kártyát készítünk, melyet remélhetőleg egyre több helyen fel tudnak használni kedvezményes vásárlásra.

A Szurkoló Kör tagsági díja 600 Ft/év, melyet a 17600042-00413093-00200004 (Sopron Bank) bankszámlára kell befizetni minden tagnak.

Az Egyesületünk alapvető céljai az alábbiak:

  1. Szervezni a szurkolókat a labdarúgócsapat hazai mérkőzéseire.
  2. Előkészíteni, szervezni és összehangolni a szurkolók utazását a labdarúgó-csapat idegenbeli mérkőzéseire
  3. Gondoskodni a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapatához kapcsolódó rendezvények szervezéséről, lebonyolításáról,
  4. Gondoskodni a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapatához kapcsolódó emléktárgyak készítéséről és azoknak a terjesztéséről,
  5. Törekedni más labdarúgóklubok szurkolói köreivel való kapcsolatfelvételre, a kialakított kapcsolatok fenntartására,
  6. Egész tevékenységünkkel támogatni a Szombathelyi Haladás labdarúgó csapatának népszerűsítését, a jó vélemény kialakítását és a megfelelő image fenntartását.

Az elmúlt években a Haladás Marketing Kft.-vel közösen próbáljuk a Haladás ereklyék palettáját szélesíteni és eljuttatni a szurkolók felé. Az elmúlt években próbáltunk minden tekintetben a szurkolók igényeit figyelembe venni és szervezni az utazásokat, jegyvásárlásokat, ankétokat és minden olyan eseményt, ami a csapat életében meghatározó.

Az NB II-ben a két bajnoki arany kapcsán megszerveztük a csapat köszöntését és 2009-ben a Klub fennállásának 90. évfordulójára, mely egyben a Haladás fennállásának legsikeresebb éve is lett (újoncként bronzérmesek lettünk) külön ünnepséget rendeztünk.

Külön ki kell emelni a két éve újjászerveződő Szurkolók Kupáját, melyet most már hagyományosan minden év januárjában megrendezünk.

Az újjáalakulás óta folyamatosan minden olyan kérdésben, mely Haladás életét befolyásolhatta véleményt nyilvánítottunk és próbáltuk érvekkel alátámasztva a szurkolók véleményét képviselni. Ezek közül kiemelkedik a 2008-ban történt aláírásgyűjtés a stadion kérdésben, ahol közel 4000 ember támogató aláírását gyűjtöttük össze és adtuk át a város vezetésének azzal a szándékkal, hogy a szurkolók milyen álláspontot támogatnak.

Az elmúlt évben felkértek bennünket, hogy színesítsük a karneváli forgatagot és vegyünk részt a karneváli felvonuláson, melynek örömmel tettünk- és teszünk eleget minden évben. Ennek eredményeként jó kapcsolatot alakítottunk ki a Weöres Sándor Színház tagjaival.

A jelenlegi stadion szépítésében, csinosításában is részt vállaltunk, melyek közül kiemelkedik az idei munkánk, mely eredményeként az Európa Liga mérkőzésre, több ezer szék felszerelését vállaltuk el és sikeresen meg is csináltuk (a munkába rész vállalt a közben alakult GWA szurkolói csoport is).

Megpróbálunk koordináló szerepet is felvállalni a szurkolók és a mindenkori szakmai és tulajdonosi vezetéssel annak érdekében, hogy sikeres legyen az együttműködés.

Alapvető célunk, hogy minél több régi Haladás szurkoló tekintse meg a mérkőzéseket, melyhez természetesen a csapat szereplése a mérvadó. Az elmúlt évek sikerei is mutatják, hogy egyre többen vagyunk ismét a mérkőzéseken!

A csapat sikeres szereplése érdekében kérünk minden szimpatizánst, hogy egységesen és kizárólag saját csapatunk szurkolását tekintse a legfontosabbnak!

Mindenki csatlakozásában bízva, szurkoljunk szeretett csapatunk sikeréért!

 A Szurkolói Kör elérhetőségei:

Telefonszámok:
                                06 30 740-6943
                                06 30 533-2626                        
                                06 30 268-2583

                                06 70 315-1938

e-mail:          hszk2002@gmail.com

Weblap:        //bkozep.gportal.hu 


HAJRÁ HALADÁS!

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség