Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala - B Közép Haladás Szurkolói oldal

Támogasd a Haladás Szurkolókat az adód 1%val!

 

Ezúton kérünk minden Haladás szurkolót, hogy támogassa a Haladás Szurkolói Kört az Adó 1 % részünkre történő cimkézésével. A beérkezett támogatásokat szurkolói rendezvényekre, mérkőzés koreográfiákra kívánjuk felhasználni. A felajánlott támogatásokat, bizalmat előre is megköszönjük!

Teljes név: Haladás Szurkolói Klub Egyesület

Rövid név: Haladás Szurkolói Kör

Adószám: 18890112-1-18

Bankszámlaszámunk: Sopron Bank 17600042 - 00413093 - 00200004

Tisztelettel: Haladás Szurkolói Kör

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alapinformációk
Hírek
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
Hali Infó
Stadion elérhetőség
Hali történelem
Hali indulók
Hali zászlók
Hali szurkolói dalok
 

Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Kiestünk....

Kiestünk....

  2019.05.14. 14:21

Mindenki bizakodott, mindenki próbálta elhessegetni az elképzelhetetlent. 11év első osztályban lejátszott szezon után újra kiestünk.


Viszont ne búslakodjunk. Igaz, hogy a rekordokat ostromló, a világon az egyik legtöbbet kiesett csapat az első osztályból a Haladás. De a remény hal meg utoljára, legalábbis a Haladás mindig is bebizonyította, hogy hamar vissza taudnak jutni.

Kieshetünk, elvihetik innen az indulás jogát, a csapat talpra tud állni.

Egy kis statisztika:

-az elsők között jutott fel a Haladás fővárosi csapatok mellé (ha nem számoljuk, hogy Újpestet és a Csepelt 1950-ben csatolták Budapesthez)

-a hetedik legtöbb szezont mondhatjunk magunkénak az NB1-ben. Vidékiként csak a Győr előz meg minket. Az első öt pedig pesti egyesület.

-a nagy rivális, ősi ellenfél ZTE eltörpül a 36 NB1-es szoznjával a mi 62 szezonunk mellett . Pedig egy év eltérésével alapították a két egyesületet.

A jövő nehéz lesz, sok csapat akar feljutni. Az idei két kisővel együtt akár 8-10 csapat is hajtani fog az feljutást jelentő helyekért. A csapatnak lehet bizonyítani. Tudjuk, hogy sokan nem maradnak. Kölcsönbe érkezők visszamennek, lejárt szerződésű labdarúgók keresnek mást, a csapatot valószinüleg szétkapkodják.

Mi szurkolók bízunk bennük, hogy egy új fejezetet nyitunk, tiszta lappal, helyiekre építkezve egy-két év alatt újra első osztályú csapatnak szurkolhatunk. A város, a szurkolók és ez a szép stadion megérdemelné.

Hajrá Hali, Hajrá Szombathely!

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2019.05.14. 20:26
Tila

Szép sportemberhez méltó a bizakodás. Azonban hallva a Halmai nyilatkozatot sajnos körvonalazódik, hogy még a másodosztály is necces lesz (súlyos tőkehiány). A sötét oldallal összevetésben nekik van erős megyei szponzoruk (Záév). Van egy dinamikus városvezetésük, Balaicz Z. irányításával. Aki egy fiatal, ambíciózus és főként lokálpatrióta. Nem folytatom az összevetést. Viszont sajnos csendben leírom, hogy ők a 36-ból egy bajnoki címet elértek. Mi a jóval többől világcsúcsot jegyzünk (kiesésből). Viszont mi de nagyon boldogok lettünk volna a centenáriumra egy harmadik hellyel.

Helyette mementóként marad nekünk Simi fotója a (szezon)végről és a nyomás a mellkasunk bal oldalán.

 

 

Pierre Gasly - a Forma-1 pilótája - az elsõ magyar rajongói oldal a francia pilótáról    *****    CAN YAMAN - a legszexibb török színész - CAN YAMAN - a leghíresebb török színész - CAN YAMAN - az új Sandokan    *****    Novella-premier: Rémálom az erdõ sûrûjében (1. rész) - Ha szereted a hátborzongató történeteket, kattints a linkre!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)