Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala - B Közép Haladás Szurkolói oldal

Támogasd a Haladás Szurkolókat az adód 1%val!

 

Ezúton kérünk minden Haladás szurkolót, hogy támogassa a Haladás Szurkolói Kört az Adó 1 % részünkre történő cimkézésével. A beérkezett támogatásokat szurkolói rendezvényekre, mérkőzés koreográfiákra kívánjuk felhasználni. A felajánlott támogatásokat, bizalmat előre is megköszönjük!

Teljes név: Haladás Szurkolói Klub Egyesület

Rövid név: Haladás Szurkolói Kör

Adószám: 18890112-1-18

Bankszámlaszámunk: Sopron Bank 17600042 - 00413093 - 00200004

Tisztelettel: Haladás Szurkolói Kör

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alapinformációk
Hírek
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
Hali Infó
Stadion elérhetőség
Hali történelem
Hali indulók
Hali zászlók
Hali szurkolói dalok
 

Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Segítő kezet nyújt az Önkormányzat

Segítő kezet nyújt az Önkormányzat

  2019.05.01. 14:22

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata kedden éjszakába nyúlóan tárgyalta a Haladás Labdarúgó Kft. helyzetét. A Közgyűlés valamennyi tagja az első pillanattól kezdve a kilakult helyzet megoldását kereste, amelynek végén egyhangú szvazással biztosította a 150 millió Ft-os támogatást a Klub részére, azonban komoly feltételekhez kötötte.
A Közgyűlésen részt vett Illés Béla többségi tulajdonos is, akinek Dr. Puskás Tivadar szót adott.



Illés Béla többségi tulajdonos a hosszászólását azzal kezdte, hogy amikor beléptek a Haladás működtetésébe, akkor 44 %-os tulajdoni hányadot vásároltak. Akkor a csapat fenntartása 4-500 millió Ft volt, ami ma már meghaladja az 1 Milliárdot. Illés hozzátette, hogy ekkora költségvetéssel is azonban az egyik legkisebb összegből gazdálkodó egyesület a Haladás.

Ezt követően elmondta, hogy méltatlan támodások érték az elmúlt hónapokban, mert részükről mindent elkövettek annak érdekében, hogy a csapat továbbra is első osztályban szerepeljen. A Közgyűlés tagjai számára külön is kihangsúlyozta, hogy elsődlegesen az ígérték a csapat működtetésébe történő belépésükkor, hogy mindent elkövetnek a csapat első osztályú tagságának folyamatos biztosítása érdekében. Ezidáig ez sikerült is komoly nehézségek árán. Ez évben azonban már saját erőből nem tudták a megfelelő anyagi hátteret biztosítani, így kerülhetett a jelenlegi helyzetbe a Klub. Illés Béla az elmúlt évek gazdálkodására vonatkozóan megemlítette, hogy a játékosok eladásából származó bevételeket is a Klub működtetésére használták fel. Sajnos nem tudtak olyan tőkerős szponzorokat találni, akik a kieső bevételeket pótolni tudták volna.

Hozzászólásában Illés felajánlotta a Klub eladását is, amit 1 Ft-ban határozott meg, azonban amíg nem tudja eladni más tulajdonosnak a Klubot most mindenképpen szeretné a Haladás licence engedélyét a város támogatásával megoldani.

A többségi tulajdonosok nevében Illés a Közgyűléstől 150 millió Ft támogatást kért, abban a formában, hogy a licencehez szükséges további forrásokat vállalják.

A Közgyűlés a kért támogatási összeget feltételekhez szabva egyhangúan támogatta. A város kizárólag akkor fogja a megszavazott 150 millió Ft-ot biztosítani a Klub részére, ha banki bizonylatokkal igazolja a többségi tulajdonos a hiányzó forrásokat befizették. Ezt követően az Önkormányzat is átutalja az általa vállalt összeget. Ez a 150 millió Ft-os támogatás a következő három évben biztosítandó forrás előre történő átadását jelenti, tehát a következő években nem fog további költségvetési forrást biztosítani. Ezen kívül a Klub működésének teljes átvizsgálását kezdeményezte a következő hónapban, ahol egyértelműen kimutatásra kerül a jelenelgi helyzet, valamint megalapozott döntés születhet a Haladás további működtetését illetően.

A Közgyűlésen tárgyaltak alapján megállapíthatjuk, hogy elindult egy olyan folyamat, amely eredményeként remélhetőleg rövidesen további lépések következnek annak érdekében, hogy a jövőben stabil alapokon nyugodjon újra a Klub és az utánpótlás Szombathelyen.

Valamennyi Haladás szurkoló nevében köszönet az Önkormányzat egységes támogatását illetően és bízunk benne, hogy következetesen végig lesz "focizva" a még nyitott kérdések, amelyek végén megnyugodhatunk!

Szombaton mindenki a stadionba, mert együtt sikerülhet!!
 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2019.05.02. 19:52
Tila

Ez az egész duma túlságosan mézes-mázas! Kötelessége a várost vezető(k)nek megőrizni Szombathely tradícióit. Ily alapon hagynák az Iseumot, a Székesegyházat, stb.  az enyészetnek. Kötelességük amit apáink, az elődök alkottak megóvni. Sajnos már réges rég lépniük kellett volna. És mi az, hogy nincs szponzor. Ez az ő dolguk ügyeskedjenek, a gazdag cégeket (LUK, BPV, stb) kicsit tartsák sakkban. Ezért politikusok. De ilyen mekegő üzemmódban, mint a közgyűlésen is tapasztaltam. Hát röhög a multi és persze kimenti magának az utolsó fillért is. Másik csak a Fradi talált Groupamát. Nekünk jó ez a kimondhatatlan Sportkomplexum, ami ráadásul egy forintot sem hoz.

 

 

 

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!