B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Gyirmót - Haladás - : - --------- Következő mérkőzés: Haladás - Siófok 2019.08.07. szerda 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : A csoda folytatódik!

A csoda folytatódik!

  2019.04.13. 19:47

Csapatunk hatalmas küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a mai este! Az MTK játékosokon abszolút nem látszódott az egész heti hisztéria hatása!
A mérkőzést végig szurkoló HALI TÁBOR ismét győzelmet ünnepelhetett és a bennmaradás eléréséhez már csak négy pontot kell ledolgoznunk a következő öt mérkőzésen! A CSODA FOLYATÓDOTT!
Haladás – MTK 1:0 (0:0)


A HALI TÁBOR egész héten készült a mérkőzésre és mindenkit mozgósított, hogy legyen ott a mérkőzésen és szurkoljuk ki a győzelmet. A jelszó "mindenki a stadionba" felirat aztán hatással volt a szurkolókra, mert a B-Közép teljesen megtelt a kezdésre. A Szurkolók a kezdő sípszó elhangzását követően végig hajtotta, űzte Királyékat.

Az első félidőben csapatunk végig a kapujához szegezte ellenfelét és sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Három 100 %-os lehetőségünk volt, amelyből sajnos nem sikerült előnyt szerezni. Félt mindenki, nehogy a foci törvénye beigazolódjon. A másik meccseket is figyelte a Tábor, ahol a DVTK vezetést szerzett, ami azt jelentette, hogy mindenképpen győzni kell!

A második félidőben az MTK két irányítót hozott be Kanta és Bognár személyében. Ennek eredménye lett, hogy a vendég gárda feljött és több veszélyes helyzetet alakított ki, de Király a helyén volt és magabiztosan hárította az MTK lehetőségeket. Egyre jobban ment az idő és csak nem akart összejönni a gól. Horváth Ferenc a győzelem érdekében átszervezte kicsit a csapatot és jöttek a friss emberek a hajrára. Ofosu, Gaál, aztán Németh Márió érkezett a pályára és Gaál Bálint kiugrását követően a 86. percben sikerült megszerezni a hőn áhított vezetést. A másik mérkőzésen közben egyenlített a Kisvárda, így minden adott volt a csoda folytatására. Minden labdáért megküzdöttünk és csúszva, mászva mentünk a győzelem megszerzése érdekében, ami SIKERÜLT!!

Összegzésként elmondhatjuk, hogy az MTK játékosokon nem látszódott a hét közben "kitalált" vírus hatás! Mindenki a fedélzeten volt és játszottak ellenünk, de ahogy az elmúlt hetekben már más csapatok is megérezhették a HALI nagyon elkapta a fonalat és megszereztük 5. győzelmünket és ezáltal tovább él a remény a bennmaradást illetően.
A jövő héten Debrecenben lépünk pályára, ahol tovább kell folytatnunk ezt a megalkuvás nélküli játékot!

A jövő hétre a jelszó: MINDENKI DEBRECENBE!

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB II
2019.11.27.
szerda
-------------
13.00 óra
-------------
Tiszakécske - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon