Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala - B Közép Haladás Szurkolói oldal

Támogasd a Haladás Szurkolókat az adód 1%val!

 

Ezúton kérünk minden Haladás szurkolót, hogy támogassa a Haladás Szurkolói Kört az Adó 1 % részünkre történő cimkézésével. A beérkezett támogatásokat szurkolói rendezvényekre, mérkőzés koreográfiákra kívánjuk felhasználni. A felajánlott támogatásokat, bizalmat előre is megköszönjük!

Teljes név: Haladás Szurkolói Klub Egyesület

Rövid név: Haladás Szurkolói Kör

Adószám: 18890112-1-18

Bankszámlaszámunk: Sopron Bank 17600042 - 00413093 - 00200004

Tisztelettel: Haladás Szurkolói Kör

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alapinformációk
Hírek
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
Hali Infó
Stadion elérhetőség
Hali történelem
Hali indulók
Hali zászlók
Hali szurkolói dalok
 

Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szégyenteljes 100. év?! Megszűnés határára jutottunk Illésék vezetésével?

Szégyenteljes 100. év?! Megszűnés határára jutottunk Illésék vezetésével?

  2019.03.28. 13:44

Az elmúlt napokban rettentően dermesztő hírek jelentek meg csapatunk jelenét, illetve egyben jövőjét érintően. Illés Béla fémjelezte „tömörülés” a jelek és információk alapján a csőd szélére vitte a Klubot és a jelen állás szerint ősszel a megyei I. osztályban tudunk indulni, amennyiben nem lesz azonnali beavatkozás. A híreket olvasva valószínű, hogy Illés-Kóbor tulajdonosi rész visszaélt a bizalommal!


A Szurkolókat nem lehet becsapni és ez úgy néz ki most is beigazolódik. A csapat még Sopronban játszotta a mérkőzéseit, amikor már baljós előjelek mutatkoztak a csapat működtetését illetően. Már akkor úgy gondolta az Illés-Kóbor többségi tulajdonosi vezetés, hogy az utánpótlással simán megoldjuk az NBI-es tagságunkat. Aztán jött a kő kemény valóság és az edzők jövetele-menetele és a helyzetünk nem igazán javult. Annak örültünk, hogy sikerült minden évben bennmaradni. Az idei év elején, amikor ismerté váltak az igazolások minden szurkoló számára világossá vált, hogy itt a kiesés elkerülése lesz az egyetlen cél. A bajnokság elindult és sorra jöttek a pofonok és HIPP elküldését követően sem változott a helyzet Horváth Ferenc érkezésével. Elmondhatjuk, hogy a Haladás történetének legmegalázóbb helyzetébe került és ezt még tetőzte, hogy a Klub idén ünnepli 100 éves fennállását!

A téli átigazolások előtt már mindenki számára világossá vált, hogy tavasszal lehetetlen küldetés elé nézünk, még ha meg is erősítik a csapatot Illésék. Jött az új év és változás annyi volt, hogy a bajnokság első meccsére sikerült pár embert igazolni, amiről a csapat szakvezetője elég érdekes nyilatkozatot tett. A nyilatkozatból lehetett sejteni, hogy a problémák nem csökkentek. Az eredményeket ismerjük és gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy kiestünk az első osztályból.
A Klub működését illetően a napokban megjelent információk alapján pedig döbbenet van a szurkolók részéről! A jelenlegi helyzet alapján megyei I. osztályban kezdjük a következő évet!!!!
Illés-Kóbor csapat úgy néz ki lenullázta a Klubot és olyan mértékű adósságot halmozott fel, amelyet nem lehet kezelni.

Amennyiben ezek igazak, akkor egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a város és szurkolók bizalmával nem éltek Illésék, hanem visszaéltek és soha nem látott mélységbe taszították szeretett Klubunkat!! A város több alkalommal is kérte Illéséket, hogy a helyzetről tájékoztassák az Önkormányzatot, de semmit nem tettek az ügyben. Tehát, ha igazak a hírek, így most már érthető miért volt ez a reakció részükről. A hírek alapján nem lehet kérdés, hogy a jelenlegi Illés-Kóbor tulajdonosi résznek távoznia kell a Klub éléről és a felelősséget vállalni a helyzetért! A felelősség alatt értjük, hogy oldják meg azonnali hatállyal azt, hogy a csapat licence biztosított legyen minimum az NBII-re! Ez azt jelenti, hogy az állítólagos tartozásokat rendezik mindenki felé!
Bíró Péter után úgy néz ki ismét egy olyan helyzetbe került a Klub, ahol a „magánerő” bevonása csődbe juttatja csapatunkat! A legfájóbb ebben, hogy most még rosszabb is lehet a helyzet, mint Bíró távozását követően.

Ennek tükrében a jövőt illetően elgondolkodtató, hogy a városnak vissza kellene venni a teljes irányítást, felügyeletet a Klub felett. Lehet lassabb a döntési mechanizmus, de egy biztos, hogy ilyen helyzetbe sose kerülhetne a szombathelyi és térségi labdarúgás!
A város a kormányzat segítségével egy gyönyörű stadion épült fel, amelynek a működtetését komoly erőfeszítések mellett a város megoldja. Minden feltétel adott volt a 100. év méltó megünneplésére! Ezt azonban Illés-Kóbor kettős úgy néz ki totálisan keresztbe húzta és szégyenteljes helyzetbe hozta a várost, a szurkolókat!

Szombaton a Puskás Akadémia érkezik Szombathelyre és most már nem valószínű, hogy az eredmény érdekli a szurkolókat, hanem az, hogy mi lesz Szombathely focijával!
 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2019.03.28. 18:46
Gombás Endre

Mindíg is sejteni lehetett, hogy elsősorban nem a játékosokkal van a baj! Ráadásul ilyen fantasztikus szurkolótáborral csak nagyon kevés klub, vagy tán a Fradin kívül egy sem dicsekedhet! Ezért is fáój, a 2004-es események után meg különösen, hogy ide jutottunk. Úgy látom, most az új önkormányzati többség tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, ezért is fontos a helyzet mielőbbi megismerése. Ha pedig bármi bűncselekmény gyanúja felmerül, az illetékesen azonnal tegyék meg a büntető feljelentést!

 

 

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!