B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Gyirmót - Haladás - : - --------- Következő mérkőzés: Haladás - Siófok 2019.08.07. szerda 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szégyenteljes 100. év?! Megszűnés határára jutottunk Illésék vezetésével?

Szégyenteljes 100. év?! Megszűnés határára jutottunk Illésék vezetésével?

  2019.03.28. 13:44

Az elmúlt napokban rettentően dermesztő hírek jelentek meg csapatunk jelenét, illetve egyben jövőjét érintően. Illés Béla fémjelezte „tömörülés” a jelek és információk alapján a csőd szélére vitte a Klubot és a jelen állás szerint ősszel a megyei I. osztályban tudunk indulni, amennyiben nem lesz azonnali beavatkozás. A híreket olvasva valószínű, hogy Illés-Kóbor tulajdonosi rész visszaélt a bizalommal!


A Szurkolókat nem lehet becsapni és ez úgy néz ki most is beigazolódik. A csapat még Sopronban játszotta a mérkőzéseit, amikor már baljós előjelek mutatkoztak a csapat működtetését illetően. Már akkor úgy gondolta az Illés-Kóbor többségi tulajdonosi vezetés, hogy az utánpótlással simán megoldjuk az NBI-es tagságunkat. Aztán jött a kő kemény valóság és az edzők jövetele-menetele és a helyzetünk nem igazán javult. Annak örültünk, hogy sikerült minden évben bennmaradni. Az idei év elején, amikor ismerté váltak az igazolások minden szurkoló számára világossá vált, hogy itt a kiesés elkerülése lesz az egyetlen cél. A bajnokság elindult és sorra jöttek a pofonok és HIPP elküldését követően sem változott a helyzet Horváth Ferenc érkezésével. Elmondhatjuk, hogy a Haladás történetének legmegalázóbb helyzetébe került és ezt még tetőzte, hogy a Klub idén ünnepli 100 éves fennállását!

A téli átigazolások előtt már mindenki számára világossá vált, hogy tavasszal lehetetlen küldetés elé nézünk, még ha meg is erősítik a csapatot Illésék. Jött az új év és változás annyi volt, hogy a bajnokság első meccsére sikerült pár embert igazolni, amiről a csapat szakvezetője elég érdekes nyilatkozatot tett. A nyilatkozatból lehetett sejteni, hogy a problémák nem csökkentek. Az eredményeket ismerjük és gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy kiestünk az első osztályból.
A Klub működését illetően a napokban megjelent információk alapján pedig döbbenet van a szurkolók részéről! A jelenlegi helyzet alapján megyei I. osztályban kezdjük a következő évet!!!!
Illés-Kóbor csapat úgy néz ki lenullázta a Klubot és olyan mértékű adósságot halmozott fel, amelyet nem lehet kezelni.

Amennyiben ezek igazak, akkor egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a város és szurkolók bizalmával nem éltek Illésék, hanem visszaéltek és soha nem látott mélységbe taszították szeretett Klubunkat!! A város több alkalommal is kérte Illéséket, hogy a helyzetről tájékoztassák az Önkormányzatot, de semmit nem tettek az ügyben. Tehát, ha igazak a hírek, így most már érthető miért volt ez a reakció részükről. A hírek alapján nem lehet kérdés, hogy a jelenlegi Illés-Kóbor tulajdonosi résznek távoznia kell a Klub éléről és a felelősséget vállalni a helyzetért! A felelősség alatt értjük, hogy oldják meg azonnali hatállyal azt, hogy a csapat licence biztosított legyen minimum az NBII-re! Ez azt jelenti, hogy az állítólagos tartozásokat rendezik mindenki felé!
Bíró Péter után úgy néz ki ismét egy olyan helyzetbe került a Klub, ahol a „magánerő” bevonása csődbe juttatja csapatunkat! A legfájóbb ebben, hogy most még rosszabb is lehet a helyzet, mint Bíró távozását követően.

Ennek tükrében a jövőt illetően elgondolkodtató, hogy a városnak vissza kellene venni a teljes irányítást, felügyeletet a Klub felett. Lehet lassabb a döntési mechanizmus, de egy biztos, hogy ilyen helyzetbe sose kerülhetne a szombathelyi és térségi labdarúgás!
A város a kormányzat segítségével egy gyönyörű stadion épült fel, amelynek a működtetését komoly erőfeszítések mellett a város megoldja. Minden feltétel adott volt a 100. év méltó megünneplésére! Ezt azonban Illés-Kóbor kettős úgy néz ki totálisan keresztbe húzta és szégyenteljes helyzetbe hozta a várost, a szurkolókat!

Szombaton a Puskás Akadémia érkezik Szombathelyre és most már nem valószínű, hogy az eredmény érdekli a szurkolókat, hanem az, hogy mi lesz Szombathely focijával!
 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2019.03.28. 18:46
Gombás Endre

Mindíg is sejteni lehetett, hogy elsősorban nem a játékosokkal van a baj! Ráadásul ilyen fantasztikus szurkolótáborral csak nagyon kevés klub, vagy tán a Fradin kívül egy sem dicsekedhet! Ezért is fáój, a 2004-es események után meg különösen, hogy ide jutottunk. Úgy látom, most az új önkormányzati többség tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, ezért is fontos a helyzet mielőbbi megismerése. Ha pedig bármi bűncselekmény gyanúja felmerül, az illetékesen azonnal tegyék meg a büntető feljelentést!

 

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB II
2019.11.27.
szerda
-------------
13.00 óra
-------------
Tiszakécske - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon