B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Csoda a második félidőben

Csoda a második félidőben

  2019.03.10. 07:57

Szombat este csapatunk története során talán először óriási csodát tett! A második félidőben szinte a semmiből 6 perc alatt megfordította a mérkőzést és a két gólos hátrányból egy gólos előnyt szerzett, amelyet a meccs végéig meg is tartott. Igaz pontszámban még nagyon sok a lemaradásunk, de talán megtörténik a csoda és sikerül a következő fordulókban is tovább vinni ezt a lendületet és közelebb kerülhetünk a riválisokhoz. Haladás - Újpest 3:2 (0:2)


A múlt heti győzelmet a szurkolük visszafogottan ünnepelték a hét közben. Azonban a szívünk mélyén reménykedtünk, hátha nem csak egyszeri fellángolás volt a Kispest elleni győzelem. Az Újpest elleni első félidő után mindenki ledermedve ült a lelátón és elkeseredve konstatálta a csapat gyenge produkcióját. Aztán elindult a második félidő és jött a két csodacsere, amely mindent megváltoztatott! Márió és Funsho érkezésével megfordítottuk az eredményt és állva hagytuk ellenfelünket! A lelátón mindenki hitetlenkedett és nem hitt a szemének! Ilyen fordítást a Hali történetében még nem élhettünk át!!! Fantasztikus volt!
A két győzelem után már sokan bíznak a lehetetlen küldetés teljesítésében, amely végén "vonal" fölé kerülünk! Van még hátra 9 forduló és a fociban láthatóan minden megtörténhet! Lehet elindult a csoda útján a csapat és sikerül elérni a bennmaradást! A szurkolók bizakodóak és reménykednek a további jó folytatásban!
Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon