B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Mezőkövesd a vendég

Mezőkövesd a vendég

  2018.06.02. 09:03

Elérkezett az utolsó forduló, ami számunkra rettentően éles mérkőzés lesz, ugyanis csapatunk abban az öt gárdában van, akik még kieshetnek a bajnokságban. A mérkőzés 19.00 órakor kezdődik és remélhetőleg rengeteg szurkoló támogatásával sikerül begyűjteni a három pontot.


A vendég Mezőkövesd számára szintén "éles" mérkőzésről beszélhetünk, mert amennyiben vereséget szenvednek és a többi mérkőzés számunkra kedvezőtlenül alakul, akkor kieshetnek ők is. Megtudtuk, hogy a vendégeknél Iszlai Bence öt sárga lapja miatt nem fog játszani.

Csapatunk a helyzetet egyértelműen ismerve készült ezen a héten a mai találkozóra. mindenki a fedélzeten van és azok a játékosok, akikre nem számíthat Hipp mester részükről is érezhető volt  a többiek felé mutatott támogatás. Egy célunk lehet a győzelem megszerzése és ebben az esetben nincs mit számolgatni. Hipp mester még nem döntött a szombat esti taálkozó végleges kezdő csapatáról, de abban biztosak lehetünk, hogy a Vasas elleni deffenzív játék helyett most egyértelműen a győzelem megszerzésére törekszünk az első perctől kezdve.

A mérkőzésre igen nagy az érdkelődés, ugyanis elővételben már nagyon sok elkelt és várhatóan szinte telt ház fogja fogadni a csapatokat. A szurkolók természetesen egész héten a szombati meccsről beszéltek és mindenki számára egy cél fogalmazódott meg, mégpedig a három pont begyűjtése. A várhatóan feszült mérkőzés ellenére higgadt játékkal sikerülhet hazai környezetben begyűjteni a szükséges pontokat és így jövőre is az első osztályban szerepelhetünk.

Hajrá HALI!

 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon