B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Győzelemre törve

Győzelemre törve

  2018.05.04. 08:14

Az elmúlt év decemberében Felcsúton sikerült nyernünk és az akkori jó sorozat eredményeként életben tartani a tavaszi menetelést. Szombaton 17.00 órakor fogadjuk a Puskás Akadámia csapatát és természetesen csak egy eredményt tudunk elképzelni, ami nem más mint a győzelem!


A két csapat formáját áttekintve elmondhatjuk, hogy a mérkőzés végeredményét egy kívülálló fociban jártas személy sem tudná előre borítékolni. A Puskás Akadémia a Magyar Kupában valószínű döntőt fog játszani, azonban a bajnokságban elég hullámzó teljesítményt nyújtva szerezte pontjait. Talán annyit lehet elmondani a csapat helyzetét értékelve, hogy amióta a magyar játékosok kerültek Pintér Attila csapatában azóta jobb és eredményesebb játékot produkálnak. Az ellenfél csapatában két szombathelyi kötődésű játékos is várhatóan szerephez jut, így a mérkőzés alaphangulatát már ez is előrevetíti.

Csapatunk háza táján a Fradi elleni szerencsétlen vereség ellenére elmondhatjuk, hogy nyugalomban készülünk a mérkőzésre. Természetesen minden játékos és a szakmai stáb is tisztában van a mérkőzés súlyával. Ennek tudatában a héten olyan edzésprogram lett összeállítva a gárdának, mely eredményeként várhatóan sikerrel vesszük az akadályt és begyűjtjük a három bajnoki pontot. Az elmúlt hazai meccsen sajnos csapatunk enerváltan játszott és összeségében nem érdemeltünk volna győzelmet. Bízzunk benne, hogy az e heti edzésmunka és felkészülés megfelelően sikeredett és a ma esti átmozgató edzéssel lezárva a felkészülést, szombaton sikerül megszerezni a három pontot.

A várható kezdő tekintetében HIPP mester még több poszton is gondolkodik, így előreláthatólag szombaton fog végleges kezdőnévsor összeállni.

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.11.10.
szombat
-------------
19.30 óra
-------------
 HALADÁS - FTC
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon