B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szombaton Debrecen

Szombaton Debrecen

  2018.03.29. 12:51

Szomorú szombati kezdés lesz, ugyanis Molnár Árpi barátunkra is emlékezünk. Csak bízunk benne, hogy a csapat átérzi a jelenlegi helyzetet és Árpi segítségével győzelemmel örvendezteti meg a Hali tábort! Haladás - Debrecen mérkőzés 19.30 órakor kezdődik szombaton este és remélhetőleg az ünnep ellenére sokan kilátogatunk a Rohonci útra.


A két hetes válogatott szünet talán jót tett a csapatnak, ugyanis Kispesten nem sikerült pontot szereznünk és a kiesés réme nagyon csak megérintette a csapatot. A hétvégén az a Debrecen érkezik, akik szintén örülhettek a szünetnek, ugyanis nem valami acélosan kezdték a tavaszi szezont.

Csapatunkból Jancsó András az utánpótlás válogatottnál töltötte a szünetet, míg a többiek együtt készülhettek a szombati mérkőzésre. Halmosi Péter egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, melyet a Loki ellen abszolválhat. Csapatkapitány kényszerű távolléte ellenére a szurkolók bíznak a hazai környezet varázsában és továbbra is bevehetetlen fellegvár marad a Rohonci út. A héten Szombathelyen forgatott az M4 stábja, mely kapcsán készült riportok pénteken 20.15-kor kezdődő Játákoskijáró című műsorban lesznek megtekinthetők.

A mérkőzésre visszatérve elmondhatjuk, hogy nagyon kemény, de nem lehetetlen küldetés elé nézünk, ugyanis hazai környezetben szerintünk mindenki „megfogható”, így a Debrecen is.

Hipp mester az elmúlt két idegenbeli mérkőzésen látottakkal nem igazán volt elégedett, ugyanis sem pontokat nem sikerült szereznünk, sem pedig a mutatott játék nem tükrözte azt, amit a mester elvárt a csapattól. Sajnos ismét elkerülhető gólokba szaladtunk bele, ami annak tükrében, hogy a felkészülés során külön is téma volt a taktikai értekezleten bosszantó. Azonban bizakodjunk, hogy a két hetes szünet elegendő volt a csapatnak, hogy az eddigi hibákat orvosolják és szombaton győzelmet ünnepelhessünk.

Várható kezdőcsapat:
Király - Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak - Jagodics, Kovács - Mészáros, Rácz, Németh M. - Ramos

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon