B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Újpesten kezdünk

Újpesten kezdünk

  2018.02.24. 10:26

A héten az időjárás megijesztette a szurkolókat és mindenkiben felmerült az esetleges halasztás gondolata. Aztán reggelre kisütött a nap már itt Szombathelyen is, ami jelezte a szurkolóknak, hogy indulás Újpestre!
Boldog Születésnapot Kínávunk Schimmer Szabinak és reméljük a csapat győzelemmel köszönti Szabit.


APA! Kezdődik!!!!

Mai nappal megkezdődik a mi kis magyar bajnokságunk tavaszi idénye, ahol csapatunk Újpesten lép pályára. A csapatunkról elmondhatjuk, hogy eredményesség tekintetében régen volt ilyen jó felkészülési időszakunk. HIPP mester az őszi sorozatot folytatta az edzőmeccsekene is. Nem akarjuk elkiabálni, de látva a gárdát megnyugatónak tűnik a helyzetünk. A csapat nagyon koncentráltan és elképzelésekkel felvértezve játszotta valamennyi mérkőzését. Arról már nem is beszélve, hogy a régóta hiányolt erönlét is rendeződni látszik a játékosoknál. Tehát minden adott egy jó rajthoz Újpesten. A szurkolók külön buszokat szerveztek a mai mérkőzésre és sokan autóval indulnak útnak Budapestre a 17.00 órakor kezdődő mérkőzésre.

A tavasztól alapvetően szurkolói szemmel az elvárás, hogy az NB I-es tagságunk továbbra is megmaradjon. Amennyiben közben az eredmények úgy alakulnak lehet merészebb álmokat is szövögetni, de úgy gondolom jobb egyenlőre földön járva előre nézni.
A csapat téli szünetben az igazolásokkal úgy néz ki megerősött, de ezt majd a bajnoki mérkőzéseken mutatott teljesítmény igazolhatja vissza. A lényeg, hogy ma Újpesten megkezdjük a tavaszi menetelést.

Várható kezdőcsapatunk:

Király – Kolcák/Schimmer, Wils, Németh M., Bosnjak – Jagodics – Mészáros, Rácz, Németh Márió, Halmosi – Ramos.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon