B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Él a remény

Él a remény

  2017.11.25. 22:36

Teltházas mérkőzésen csapatunk megérdemelten nyert a Ferencváros ellen. Hipp mester az előzetes terveknek megfelelően a rutinos játékosok bevetésével győzelmet hozott az új stadion első tétmérkőzésére.
Haladás - Ferencváros 2:1 (1:1)
Gólszerzőink: Mészáros, Kiss T.


"Eljött a nagy nap a mérkőzés napja..." amire mindenki várt és végre tétmérkőzésen szurkolhattunk csapatunknak Szombathelyen. A Hali Tábor mindennél jobban készült erre a mérkőzésre, melyet aztán a mérkőzés kezdetén ismert riválisok eredményeit megismerve kettőzöt erőbedobással űzte, hajtotta a gárdát a győzelembe.
Telt ház várta a csapatokat és felfokozott hangulat a Hali Táborban, ugyanis a szurkolótábor külön koreográfiával próbálta a csapatnak jelezni, hogy a nehéz helyzetben is ott vannak 12. játékosként a gárda mellett.
Az első pillanattól kezdve elmondhatjuk, hogy nyiltsisakos mérkőzést láthattunk. Csapatunk megpróbálta irányítani a játékot és több kecsegtető helyzetett dolgozott ki. Aztán jött a hangrobbanás az új stadionban, amikor Mészéros Karol góljával megszereztük a vezetést. Bevalhatjuk őszintén, hogy megérdemelten szereztünk vezetést. Még mindenki a gólt ünnepelte, amikor a Fradi váratlanul egyenlített. Csapatunk azonban nem adta magát és tovább űzte az ellenfelét és nem adott egy pillanatra sem esélyt, hogy feladja a párharcot.
A második félidőben a Fradi többet támadott és próbált gólhelyzetbe kerülni, azonban ezen az estén nem volt elveszett labda. A játékosok magukért és egymásért küzdöttek. Hipp mester megkezdte a félidő derekán a cseréket és az elmúlt héthez képest most a cserék nagyon jól szálltak be a meccsbe és erősítették a győzelembe hajtó csapatunkat. A 81. percben aztán jött az amit akkor még nagyon kevesen gondoltak, a legnagyobb cserénk. Mészáros Karol helyett pályára lépett Kiss Tamás, aki nem tétovázott és szinte első labdaérintéséből valószínűsíthetően meglőtte a forduló gólját. Hihetetlen gyönyörű találat volt és óriási ünneplés kezdődött, majd pedig a Hali Tábor, ahogy azt tette az egész mérkőzés során még egy fokozattal nagyobb buzdításba kezdve győzelembe hajtotta a gárdát. A mérkőzés utolsó percében aztán Priskinnél elszakadt a cérna, nem bírta elviselni a vereséget és egy szabálytalankodást követően idő előtt indulhatott zuhanyozni.
A hősies győzelem után a csapat és a tábor egymásra talált és együtt ünnepelte ezt a fantasztikus győzelmet.

A mai mérkőzésen mutatott játék és akarat megmutatta, hogy igenis él a remény! Amennyiben a gárda a szurkolókkal közösen így tud küzdeni, akkor nem lehet más a vége mint győzelem. A mai este, éjszaka még az ünneplésé, aztán hétfőn kezdődik a felkészülés a következő mérkőzésre, ami szintén borzasztóan fontos lesz annak érdekében, hogy kicsit megnyugodva és nem lehetetlen állásból induljunk neki a tavasznak!

Minden gratuláció a csapatnak és a szurkolótábornak! Ezt együtt megcsináltuk és megyünk tovább!

Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.11.25. 23:16
tila

Ezt a meccset végső soron a Hali B-közép nyerte meg!

Gratulálok fiúk / lányok.

 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon