B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Fradi érkezik

Fradi érkezik

  2017.11.24. 16:45

Minden jegy elkelt a szombat este 19.30-kor kezdődő Haladás - Ferencváros mérkőzésre. A Hali tábor külön is készül a mérkőzésre és bízik a csapat sikerében. Meg kell mutatni az egész országnak, hogy a HALI él és nem adja fel!


Csapatunk csütörtökön délelőtt már edzés tartott a stadionban és bizakodóan várja a szombat esti rangadót. Információink alapján várhatóan változások lesznek a kezdőcsapatban a múlt heti vereséget követően. Hipp mester az elmúlt mérkőzésen is láthatóan a rutinosabb játékosok mellett tette le a voksát, mely elképzelésről szombaton sem mond le a jelek szerint. A heti felkészülést nyomon követve láthatóan biztonságos és erős középpályát kíván a védelem elé felállítani és a csatársorban is olyan személyek kerülhetnek előtérbe, akik képesek gólt rúgni.

Várható kezdőcsapat:

Király - Polgár, Wills, Németh, Bosnyak - Jagodics, Kovács, Németh M. (Rácz) - Halmosi, Ramos, Kiss T. (Mészáros)

A várható kezdőcsapatot böngészve egyértelműnek tűnik, hogy a csapat mindenképpen szeretne győzelemre játszani. A legnagyobb kérdés talán az lehet, hogy a Balmazújvárosban mutatott első félidőt mennyire tudjuk áthozni a szombati napra és végig bírjuk a meccset vagy pedig megint "elfogyunk". A szurkolók ott lesznek a csapat mellett és az elmúlt stadionavatón mutatott szurkolásra készül 90 percen keresztül. Bizzunk benne, hogy ez olyan erőt ad a gárdának, hogy megállíthatatlanok leszünk és a forduló meglepetését okozva győzelmet ünnepelhetünk!

A szurkolók egy része már kora délután indul a mérkőzésre, hogy felkészüljön a csapat fogadására. A koreográfia érdekében kérünk minden szurkolót, hogy a B-közép szektorba időben érkezzen!
 

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon