B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Egyre közelebb szombathoz

Egyre közelebb szombathoz

  2017.11.22. 16:34

A hétvégi vereséget követően hétfőn eldőlt hivatalosan is, hogy az új Haladás komplexumban lesz a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés. Kedden elkezdődtek a jegyértékesítések a meghírdetett pontokon.


Egyértelműen kimondhatjuk, hogy óriási az érdeklődés a hétvégi Haladás - Ferencváros bajnoki mérkőzés iránt. A szurkolók megrohamozták a jegypénztárakat és hosszú sorokban órákon át várnak, hogy jegyhez jussanak. A csapat gyenge szereplése mellett ez rettentően komoly fegyvertény, bár tudjuk ez elsődlegesen nem csak a csapatunknak szól, hanem az érkező vendégegyüttesnek is. A hangulatot talán egyértelműen jellemzi, hogy a Stadion nyitó kapcsán nem volt ilyen érdeklődés, mint a mostani találkozónak.

A mérkőzés amúgy is érdekes napon lesz, ugyanis november 25-e a Magyar Labdarúgás napja és talán ennél is nagyobb esemény lesz a Hegedüs családban, ugyanis Hegedüs Péter a Haladás volt kiváló kapusa ezen a napon ünnepli születésnapját. Ahogy Szombathelyen hívják, Hege az egyik ikonikus egyénisége volt a Haladás csapatának és mindenkinek, aki életben látta játszani egyből eszébe jut a labdával tett "egyedi" mozdulatai. Magam is szerencsés vagyok, mert mint ifjú Haladás reménység labdaszedő lehettem Hege idejében a bajnoki meccseken. Rettentően felnéztem már akkor is Petire és ma már nagyon jó barátságban vagyunk és emlékezünk vissza közösen a régi időkre.

A mérkőzés szombaton este 19.30 órakor kezdődik és a B-közép ismét külön készül a vendég tábor fogadására. Sajnos a jegyértékesítés nem éppen alakul a legjobban, ugyanis a B-közép szektorba sok olyan szurkolónak nem sikerült jegyet váltani, aki mindig is ott volt. Ezen a jövőt illetően biztos változtatni kell, akár egyedi kártya kibocsájtásával, mely elősegíti a B-közép egy helyen történő szurkolását.

A csapatot illetően igen nagy a csend, ami a jelen helyzetünket elnézve jobb is. Sajnos nem nagyon lehet pozitív dolgokról beszélni, mert mindenki érzi, hogy jelen pillanatban nem sok remény mutatkozik az első osztályú tagság megtartására. No, de ki ha nem mi szurkolók vagyunk azok, akik mindig és minden helyzetben a csapat mellett vagyunk és "soha nem adjuk fel" az utolsó pillanatig szurkolunk! A csapat talán átérzi a helyzetet és szombaton csodát tesz és győzelemmel ünnepli első hazai bajnoki mérkőzését az új stadionban. Talán ez azért is mutatna jól, mert az évkönyvekben az fog szerelepni, hogy a csapat az első tét mérkőzését az új stadionban győzelemmel kezdte!

Meglátjuk mit hoz persze a sors, de egyben biztosak lehetünk, hogy azok akik tesznek a sikerért azokat biztos segíteni fogja!

Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.11.22. 21:25
tila

A mai N.sport nem jó reklámot csinál a Halinak. Kerek-perec leírták: az új stáb a csapat erőállapotát 40 %-osra taksálja. Bölcsebb lett volna hallgatni és hét-pecsétes titokként kezelni. Igaz aki kicsit is figyelt az láthatta... Nem tudom Gézáék mit csináltak?

Magyarul a Fagyi 3 ellen sincs esélyünk!

 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon