B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Kupánvágás

Kupánvágás

  2017.10.24. 17:22

Szégyenteljes vereséget szenvedett csapatunk a Magyar Kupában! A mérkőzés eredményének alakulása is önmagában rettentően kínosnak tűnik, de a vége aztán teljes csőd. Ez az a mérkőzés amiről inkább nem is ír az ember véleményt. A jelenlegi helyzetünkben ez borzasztóan elkeserítő és halkan megjegyezném, hogy itt már szakmai felelősséget is érzek.


Egyszerűen nem hisz a szemének, fülének egy Haladás szurkoló sem, amikor a mérkőzés végeredményét meglátja vagy meghallja. Ez most már nem az első olyan helyzet, amikor a szurkolók kérését semmibe véve vágunk neki a Magyar Kupa sorozatnak. Elfogadhatatlan, hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező Klub, ahol napokon belül átadásra kerül egy gyönyörű új stadion megengedheti magának ezt a blamát.
Ezt nem lehet most már megmagyarázni a szurkolóknak. Itt komoly szakmai hiba történik most már hónapok óta. Az idei szezon keretének összeállítása már a kezdetektől hibás döntésekre épült, aztán jöttek a belső feszültségek és az edzőváltás. Eredmény pedig szinte alig valami. A hétvégi pontszerzést még mindenki úgy fogadta, hogy valami talán mgmozdult, de a mai események mindent lenulláztak!
A hétvégén jön a Diósgyőr.....

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.10.27. 07:06
öreg

Most olvasom, hogy 6000-en voltak a nézők, sőt a "főpróba" a Haladás szurkolók játékával zárult.

Gratulálok Keringer Úr! Nem lehetett volna egy kis közleménnyel szólni az öregebb szurkolóknak is, hogy gyertek, bejöhet mindenki, még talán ti öregek is!

Idézet
2017.10.24. 18:51
Tila

Ez szörnyű, ami nálunk végbe megy, ez tényleg blama a javából. És megint csak azt mondom, ami a stadion avatás körül folyik, ill. pontosabban semmi nem folyik, az már a non plusz ultra! Hovatovább bolykottra szólítanák fel minden Hali drukkert: fordítsunk hátat ennek az egésznek, a klubnak és a nevének természetesen ne!

 

 

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon