B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Stadionavató

Stadionavató

  2017.09.08. 09:11

Amit arról már a napokban írtunk, szurkolói egyeztetést kezdeményeztünk a nyitó mérkőzés és a szurkolói igények kapcsán. A találkozásra ma reggel került sor, ahol a fontosabb kérdésekben sikerült megállapodnunk.


A szurkolók nagyon várják már az új stadion elkészültét. Érezhető a városban, hogy a hangulat napról napra fokozódik. Sok szurkolót látni napközben és az esti órákban a stadion körül sétálni,  láthatóan kíváncsian nézelődnek a pálya körül.

A mai nap Szondy Szilvia ügyvezető Asszonnyal sikerült egyeztetni a stadion avatással összefüggő szurkolói kérdésekben. Az ügyvezető Asszony készségesen fogadott és a megbeszélésen az alábbiakban állapodtunk meg.

1. A HALI TÁBOR által megálmodott, a nyitó meccsre készülő koreográfiához a Sportkomplexum részéről is kapunk támogatást.

2. A szurkolói oldal (kapu mögötti rész) egyedi hangosítása is elkészül, valamint egy külön emelvényt helyeznek el a "szócsőnek".

3. A szurkolói drapik és egyéb kiegészítők elhelyezésére külön helyiséget biztosítanak részünkre.

4. A B-közép részre a nyitó mérkőzésre a jegyeladás kiemelten lesz kezelve annak érdekében, hogy a Tábor egy helyen tudjon szurkolni, és mindenki számára legyen jegy.

5. A stadion megnyitása előtt egy héttel lesz a műszaki próba, amelyre a Halit Tábor (B-közép) is meghívást kap. Az este folyamán egy egyedi szervezésű program is megrendezésre kerül, mely egyenlőre szervezés alatt van.

Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.09.08. 10:30
Czifra Gyula

Szia Zsolt:

Amit irtál az rendben van!!Örömteli,hogy kiemelt a B.Közép szurkoloi tábor kivánságánák teljesitése a vezetőség részéről.

Talán az avato ünnepség pontos idöpontja ? azt jó lett volna közölni,rengeteg az ország más részéről jövö Haladás szimpatizáns,akiknek az időpont a távolság miatt szükséges volna!!

HAJRÁ HALADÁS!

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.05.27.
vasárnap
Vasas - HALADÁS
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon