B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Győzelem vasiakkal

Győzelem vasiakkal

  2017.09.01. 17:44

A magyar labdarúgó válogatott csütörtök este 3:1 arányú győzelmet aratott Lettország válogatottja felett. A válogatott kezdőcsapatában ott volt Guzmics Richárd a Haladás sajátnevelésű játékosa, valamint Stieber Zoltán. A mérkőzés után Guzmics Richárddal sikerült szót váltanunk.

Magyarország - Lettország 3:1 (2:1)
Grupama Aréna
gólszerzők: Kádár, Szalai és Dzsudzsák


Először is üdvözlünk újra Magyarországon. A sérülésed óta nem igazán hallottunk rólad. Mi újság Kínában?
Köszönöm szépen nagyon jól érzem magam és a márciusi sérülésem már a múltté. Örülök, hogy újra itthon lehetek és a válogatottban is újra számít rám Bernd Storck szövetségi kapitány. Kínában nagyon jól érzem magam és komoly ellenfelek ellen játszom hétről - hétre, ami számomra, mint védőnek különösen komoly kihívásokat tartogat. Oscar, Hulk, Lavezzi, Ramires, Tevez és a többi világsztár ellen pályára lépni nem minden nap történik meg egy játékos életében, de nekem ez plusz motivációt ad. Úgy érzem a saját csapatomnál megbecsülnek és elismerik játékomat.

Olvastuk, hogy Szombathelyre is el tudtál jönni a felkészülés előtt. Milyen volt újra ott lenni?
Szombathely a szülővárosom és ide köt nagyon sok minden. A családom, a barátaim és természetesen a Haladás szerete továbbra is az elsőszámú számomra. Szerencsém volt, mert pár napot otthon tudtam lenni, így a karneválra is ki tudtam menni, ahol sok ismerőssel találkoztam és beszélgettem. Jó érzés volt újra otthon lenni.

No, de most térjünk rá a válogatott mérkőzésre. Miként értékeled a csapat és saját magad teljesítményét?
A felkészülésünk úgy érzem a nehézségek ellenére jól sikerült és mindenki átérezte a helyzetet, hogy igenis meg kell mutatni és ki kell engesztelni a szurkolókat az andorrai kudarcot követően. Egy percig sem volt kérdés, hogy számunkra csak a magabiztos győzelem számított elfogadható megoldásnak és ennek fényében készültünk az elmúlt napokban. Úgy érzem a győzelemmel valamennyire sikerült megmutatnunk, hogy igenis lehet ránk számítani a nehéz pillanatokban. A magam teljesítményére annyit tudok mondani, hogy a szövetségi kapitány elégedett volt a mérkőzésen látottakkal.

Vasárnap következik a Portugál válogatott, akik már egy teljesen más kategória, mint a Lett csapat. Mire számíthatnak a szurkolók?
Megpróbálunk ezalatt a pár nap alatt regenerálódni és felkészülni Ronaldóékra. Szeretnénk meglepetést okozni és a szurkolók bizalmát tovább erősíteni. Egyben biztos vagyok, hogy a mérkőzésen nem lesz elveszett labda, amiért ne küzdenénk meg. Szerintem nagyon jó közösséget alkotunk a válogatott csapaton belül, így bazakodó vagyok a vasárnapi találkozót illetően.

Gondolom hallottál a Halinál történtekről. Miként éled meg a helyzetet?
Olvastam és beszélgettem is több játékossal és szurkolóval. Én bízom benne, hogy a mostani nehézségek csak átmeteiek és hamarosan minden jól alakul a csapat körül.  Ezúton is szeretnék minden Haladás szurkolók üdvözölni! Hajrá HALI!
 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon