B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 ----------- Haladás - Debrecen 1:0 ---------- Haladás - DVTK 0:3 ------------- Paks - Haladás 2:0 ---------------- Haladás - Balmazújváros 3:1 ------------- FTC - Haladás 2:0 ------------ Haladás - Puskás Akadémia 1:5 ------------- Videoton - Haladás 3:1 --------- Haladás - Újpest 1:0 ---------- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 ---------- Haladás - Kispest 1:2 ----------- Vasas - Haladás 1:0 --------- Következő mérkőzés: Debrecen - Haladás október 21. szombat 15.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Edzővárás

Edzővárás

  2017.08.30. 11:13

A tegnapi nap búcsút intettünk Mészöly Géza vezetőedzőtől, s mindenki már nagyon várja a fejleményeket. Az elmúlt órákban izzot a levegő a Haladás irodájában. Folyamatos egyeztetések zajlottak az új szakmai stáb kiválasztása érdekében.
Várhatóan a mai nap megoldás lesz a csapat szakmai stábjának kiválasztása tekintetében.


Mészöly Géza munkáját ezúton is meg kell köszönni, ugyanis a legnehezebb pillanatokban vette át a csapat irányítását és sikerült bent tartani a gárdát az első osztályban. Ezt követően két nagy szép évünk volt Géza irányításával. Az utolsó hónapok viszont már több sérelem miatt elég feszültre sikeredtek, de ettől még köszönet Gézának a munkájáért.

Az új edző tkintetében nagy volt a tanácstalanság, ugyanis igazi minőségi "szabad" edző nem igazán mozog a "piacon". Külföldi edző érkezésére pedig nem sok esélyt adunk, ugyanis nincs annyi forrása a klubnak, hogy meg tudja fizetni.
Jelen helyzetben tehát nagyon az az irány látszik, hogy házon belüli megoldás várható. Persze ennek is van előnye és hátránya is, de egy biztos a csapatnak az új impulzus talán segítségére tud lenni. Ettől függetlenül talán nagyobb esély lenne egy kívülről jövő edzővel nekivágni az ősznek. A lényeg, hogy akárki is lesz a végén a befutó nem lesz könnyű helyzetben. Egybe kell gyúrni a most szétesett gárdát és eredményesnek kell lenni rövid időn belül.

Ezen kívül nagyon fontos, hogy pár játékossal lehet az utolsó órákban még kellene erősíteni a gárdát. Itt szóba jöhet Iszlai Bence személye is.

Mindenki várja a végső szót és az új edzői stábot, mely remélhetőleg hamarosan közismert lesz mindenki számára!

Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.08.30. 16:08
Kassai Tibor

Igazad van Norbi! Mészölynek valóban köszönettel tartozunk az it elvégzett munkályáért!

Ami viszont a mostani szezonban történt, nemcsak Mészölynek kell elvinni a balhét, bőven benne voltak a vezetők is, hiszen nem NB.I-es szintű játékosokat igazoltak és felváltva pályára is kerültek, míg az előző szezonban jól játszó játékosokat a padra ültettek, illetve elengedtek! ! Elsősorban Iszlaira gondolok! Két nevenincs játékos árából Iszit meg lehetett volna tartani, és akkor eredm ényesebb lett volna a csapat és Mészölyt sem kellett volna lapátra tenni!! 

 

Csatlakozz Te is !

Következő mérkőzés
NB I
2017.10.17.
kedd 18.00 óra
Vasas - HALADÁS 2017.10.21.
szombat 15.30 óra
DVSC - HALADÁS
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon