B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás --- Következő mérkőzés: Haladás - Újpest

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Öt forduló után

Öt forduló után

  2017.08.15. 15:33

Az idei bajnokságból öt forduló ment le és elég vegyes képet mutat csapatunk! Mérlegre téve a meccseket, röviden összefoglalva talán elmondhatjuk, hogy a Debrecen ellen játszottunk jól és eredményesen, az elmúlt hétvégén eredményesen, míg három mérkőzésen nagyon nem volt olyan momentum amit pozitívumként fel lehetne hozni.


Az elmúlt évhez hasonlóan kicsit döcögősen indult ez az év is, azonban a két győzelem talán azt jelentheti, hogy a csapat tud győzni és képes jó eredményeket elérni, ha a csapategység és az akarat egy csillagállásban találkozik.

A Kispest mérkőzésről úgy gondoljuk Király Gábor nyilatkozata mindent elmond, ami akkor azt mutatta többen nem értek meg a bajnoki rajtra és nem vették észre, hogy elindult a bajnokság. A meccs tükrében a Debrecent elég fázósan fogadtuk, aztán az elején lőtt góllal eldöntöttük a találkozót a javunkra. Ez volt az a mérkőzés amikor a pályán lévők és a szurkolók egységesen örülhettek, ugyanis a mérkőzésnek volt ritmusa és a lelátónak is hangja, aminek a vége csak a győzelem lehetett.

Ezt követően ismét hazai pályán fogadhattuk aktuális ellenfelünket és az előző heti teljesítmény alapján mindenki a győzelemben bízott. Aztán jött a hidegzuhany és a DVTK simán elvitte a három pontot. A meccsből tanulva utaztunk Paksra és a hűséges szurkolók szeretetét élvezve indulhatott útjára a labda a mérkőzésen. A meccs vége vereség lett, ahol már néhány játékossal a vereségről elbeszélgettek a szurkolók és nem igazán örültek a végeredménynek és a mutatott játéknak sem, melynek aztán hangot is adtak Király Gáboréknak.

A történések aztán folytatódtak Halmosi Peti kapcsán, ami tovább nyugtalanította az amúgy sem nyugodt légkört. Itt aztán a szurkolók hallatták hangukat különböző portálokon, fórumokon. Ez szintén nem segítette elő a nyugodt felkészülést a Balmazújváros előtt.

A mérkőzés előtt mindenki találgatott mi is a valóság és mi lesz az újonc ellen. Féltés és aggódás árnyékolta be a mérkőzést, mely végére aztán boldog Haladás szurkolók indultak haza Sopronból, mert a három pont a mienk lett, ami a legfontosabb volt. Itt kell megemlíteni, hogy ez a meccs volt az amikor senkit nem érdekelt miként szerezzük meg a három pontot csak legyen meg! A csapat ezt teljesítette, most kicsit megnyugodva és szerintem megfelelő önbizalommal készülhetünk a Fradi elleni csütörtöki mérkőzésre.

Valahol itt tartunk az idei szezon mérkőzéseit összegezve. A helyzetünk nem tűnik rossznak, azonban a következő hetekben komoly erőpróbák várnak a csapatra, amelyet csak egységben és együtt tud eredményesen abszolválni a gárda. Ehhez persze a szurkolók is szükségeltetnek és úgy gondoljuk, ha a csapat minden tagja odateszi magát és ez látszódik a mérkőzéseken, akkor a Hali tábor biztos odaáll a csapat mögé.

Szóval komoly erőpróbák előtt állunk, amiből csak úgy tudunk jól kijönni, ha az egész gárda pozitív gondolkodással és akarattal fog küzdeni értünk, szurkolókért! Nincs itt mese, kellenek a pontok és a sikerek! Csütörtökön máris itt az első megmérettetés, ahol látható lesz mennyire sikerült tovább lépnünk a múlt heti sikert követően. Bizakodjunk és reménykedjünk abban, hogy tényleg elindultunk felfelé, mely pontokban is mérhető lesz.

Hajrá HALI!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.07.21. - szombat
20.15 óra
Kispest - HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon