B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : A Diósgyőr érkezik!

A Diósgyőr érkezik!

  2017.07.28. 15:03

A Kispesten elszenvedett vereséget követően ez elmúlt hétvégén hazai pályán javított a csapat, ezzel a tabellán az 5. helyre kapaszkodott fel. A hétvégén az előző bajnokságot a 10. helyen záró, de az ideit jól kezdő Diósgyőr látogat Sopronban a Haladás hazai pályájára.Haladás - Diósgyőr
Sopron, Városi Stadion, szombat 18.00 óra
Élőben: M4 és m4sport.hu

 

Jól kezdte az idei bajnokságot a Diósgyőr. A Bódog Tamás vezette csapat az első fordiulóban idegenben győzte le a Vasast 2-0-ra, az előző héten az utolsó utáni pillanatban lőtt góllal ikszeltek a Kispesti bajnokcsapat otthonában. A Haladás az első fordulóban nagyon gyenge játékkal, kaput eltaláló lövés nélküli mérkőzésen szenvedett vereséget a Honvédtól (0-2), majd jó, pörgős játékkal 1-0 arányban legyőzte a Debrecent. Két lejátszott fordulót követően a látogatók 3.-ak, a Haladás az 5. a tabellán.

A vendégcsapat legutóbb 1998.05.02-én tudott a Haladás pályaválasztói joga mellett győztesen távozni a vasi megyeszékhelyről. Ezt emelte ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Bódog Tamás a DVTK vezetőedzője is. Bódog elmondta, ezúttal a győzelem reményében kelnek útra, annak ellenére, hogy tavasszal kikaptak a Halitól.

– A diósgyőriek idegenben is bátran felvállalják a támadójátékot, emellett keményen, határozottan futballoznak, ezt a Vasas és a Honvéd ellen is bizonyították – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője a haladas.hu oldalnak. – Már az ellenfél térfelén agresszívan letámadnak, szóval nagyon észnél kell lennünk. Másrészt fel kell vennünk a kesztyűt, muszáj ugyanolyan keményen odalépnünk. A Debrecen ellen jól és labdabiztosan játszottunk, innen kell folytatnunk szombaton is. Győzelmet várok. Hozzáteszem a Diósgyőr a Debrecennél sokkal keményebb dió lesz. Myke Bouard Ramos játékengedélye továbbra sem érkezett meg, a többiekre számíthatok.

A mérkőzést megelőzően szurkolói pólók vételére továbbra is lehetőség lesz, tehát aki szeretne vásárolni kérjük időben érkezzen.


Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.05.27.
vasárnap
Vasas - HALADÁS
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon