B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Gyirmótot fogadjuk

Gyirmótot fogadjuk

  2017.05.27. 07:45

Csapatunk ma este 19.00 órakor a bajnokság utolsó fordulójában a már kiesett Gyirmót csapatát fogadja. A két csapat elmúlt mérkőzésén csapatunk egy fantasztikus szurkolói támogatás mellett idegenből hozta el a három pontot és ezzel érezhető volt, hogy a bajnokság végén nem kell izgulnunk.


A mérkőzés kapcsán beszélgettünk Jancsó Andrással, aki a tavasszal az egyik üde színfoltja volt a gárdának. András már a télen nagy reményekkel érkezett vissza nevelőegyesületéhez és ahogy akkor elmondta szeretne bizonyítani és a csapat hasznos tagja lenni. Érdekesség, hogy a mai mérkőzésen pont az a csapat a Hali vendége, ahol ősszel kölcsönben játszott.

Miként készülsz a mérkőzésre?
Alapjaiban ugyanúgy próbálok minden mérkőzésre koncentrálni és amennyiben lehetőséget kapok a legjobbat kihozni magamból.

A tavasz során több gólt is szereztél, melyek közül több sorfordító volt a meccsen. Hogy látod szombaton este ismét sikerül betalálnod?
Természetesen nagyon örültem a góloknak és remélem a Gyirmót ellen is sikerül betalálnom.

András szinte már minden poszton, ahova Mészöly mester bizalmat szavazott számára bizonyította, hogy igenis lehet rá számítani. A sérültek és az eltiltások kapcsán milyen poston várható a bevetésed?
Nekem a legfontosabb, hogy játszani tudjak és a játékommal segíteni tudjak a csapatnak.

Tehát szombaton 19.00 órakor a 33. záró forduló keretében megmérkőzünk a már hivatalosan is kiesett Gyirmóttal. A fordulónak nem ez lesz a slágermérkőzése, ugyanis a bajnoki arany és a második kieső is a bajnokság utolsó fordulójában fog kiderülni. Mi azonban örüljünk, hogy csapatunk most már évek óta a biztos középmezőny tagja és a bajnokság alatt többször is lehetőség volt esetleg előbbre lépni, de sajnos ehhez még talán több szükséges. Bízzunk benne a lassan közeledő 100. évfordulóra olyan csapatunk lesz, amely harcban lesz a dobogóért, netalántán a Magyar Kupában odaér a döntőbe. A mai nap tehát egy nyugodt és örömfocit várunk el kedvenceinktől és mindenképpen győzelemmel zárva az idei bajnokságot. Ehhez jelen pillanatban minden adottnak tűnik.

Várható kezdő:

Király – Jagodics, Jancsó, Devecseri – Polgár, Kiss B., Iszlai, Bosnjak – Rácz, Williams, Halmosi. 

Hajrá Hali!

 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon