B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Ma Debrecenben lépünk pályára

Ma Debrecenben lépünk pályára

  2017.04.22. 09:50

A múlt héten aratott diadalt követően csapatunk Debrecenben vizitál 18.00 órától. A kezdő csapatot illetően ismét változik a helyzet, ugyanis sárga lapok, sérülések miatt Mészöly Gézának módosítani kell az összeállításon.


Csapatunk már a tegnapi nap elindult Debrecen irányába, hogy a mérkőzésre pihenten és teljes koncentrációval tudjon készülni. A csapat háza tájáról elmondható, hogy a hangulat kiváló a múlt héten aratott diadalt követően. Hét közepén összefutottam Mészöly mesterrel és egy kicsit elemeztük a szombati győzelmet. A kis felfedezettünkről áradozott, hogy mennyire jó döntés volt a beválogatása és a fiatal tehetségünk nem ijedt meg a feladattól és bátran, erőszakosan és célratörően játszott.  A mester elmondta, hogy a jövőben is bátran fog a fiatalokhoz nyúlni és reméli hosszú távon is hasonlóan jó teljesítményt nyújtanak. Jancsó Andrist is szóba került és csak annyit mondott a vezetőedzőnk, hogy kellemesen csalódott Andrisba és látja, hogy tényleg fantasztikus saját nevelésű játékosról van szó, aki nem ismer elveszett labdát és szituációt. Williams csereként érkezése pedig fantasztikusan jól sikerült és jó időben léptük meg. Szóval az „edző bá” elégetett volt a csapattal.

A mai meccs persze egy másik „színdarab” és rettentően komoly megmérettetés vár ránk. A Debrecen helyezése nem tükrözi az igazi erejét a csapatnak, ugyanis, ha megnézzük a keretet, akkor elég szépen hangzó minőségi játékosokkal teletűzdelt gárdáról beszélhetünk. Szóval nehéz erőpróba vár ránk, de bízzunk csapatunk egységébe és erejében. Mészáros Karol számára pedig kettőzötten érdekes lesz a találkozó és reméljük játékosunk megmutatja, hogy miért volt vétek ilyen könnyen lemondani róla Debrecenben.
Ma tehát 18.00 órakor kezdődik a mérkőzés, melyet interneten keresztül is követhetik a fanatikusok, bár sokan elindultak már, hogy a csapattal közösen újabb pontokat szerezzünk!

Hajrá Hali!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon