B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Győzelem íze Húsvét alkalmából

Győzelem íze Húsvét alkalmából

  2017.04.16. 12:18

Szeretett csapatunk szombat este győzelemmel köszöntötte szurkolóit Húsvét alkalmából.
Haladás - DVTK 2:0 (1:0)
Sopron, 1743 néző; Gólszerző: Jancsó A., D. Williams
 


Az elmúlt hétvégén a bajnokaspiráns Kispest Honvéd volt az ellenfelünk és a mérkőzés végén sajnos nem mi örülhettünk. A hétközi pontszerzés, még ha egy gyenge mérkőzést is játszottunk, azért jelezte, hogy a csapat szeretne pontokat szerezni és minél előbbre végezni a tabellán.

Szombat este az életéért küzdő Diósgyőr volt a vendégünk. A fehér mezes vendég gárda ránézésre szép szál legényekből állt, valamint ott volt a csapatban Ugrai Roland is, akinek nem volt ismeretlen a Hali tábor.
A mérkőzés kezdetét megelőzően Kovács Lóránt a bemelegítéskor megsérült, így az ifjú Kiss Bence állt be a csapatba. A kezdő sípszó elhangzását várva látható volt a kor és "méret"-beli különbség a vendégek javára, de mi bíztunk a fiatal és gyors saját nevelésű tehetségeinkben. Az első pillanattól kezdve nyílt sisakos meccset láthattunk, ahol mind a két kapu előtt voltak lehetőségek, aztán jött a két fiatal Hali nevelés, Rácz Barni és Jancsó Andris produkciója és már vezettünk is. (Megjegyzem, hogy a két fiatal a Szilveszter Kupára a Szurkolói Kör csapatát erősítette az elmúlt években.) A gól után a Diósgyőr is nagyobb sebességre kapcsolt és helyzetecskéket is alakított ki. Meg kell dicsérni az egész csapatot, mert csapatként védekezett és próbált támadásokat építeni a gólt követően is. Kiss Bencéről külön említést kell tenni, mert a fiatal tehetségünk rettentően bátran és hasznosan játszott a meccs ezen szakaszában is és az egész mérkőzésen kiemelkedőt nyújtott. A magas védőket cseleivel, bőrözéssel idegelte több alkalommal.

A második félidőben a Diósgyőr mindent egy lapra feltéve támadott, míg csapatunk kontrákra rendezkedett be elsődlegesen, ami rettentően hatékonyan működött. Mészöly Géza a 62. percben gólszerzőnk Jancsó Andris helyett D. Williamset hozta be, aki eleinte csak ijesztgetett, aztán rövid időn belül "beköszönt" és ezzel el is döntötte a meccs kimenetelét. Sajnos ezt követően némely DVTK játékos nem bírt az idegeivel, melynek eredménye egy kiállítás és több sárga lap lett. A végén csapatunkkal közösen megünnepeltük a győzelmet, ami most már merészebb álmokat is jelenthet a bajnokság végkimetelét illetően.

Minden dicséretet megérdemel fiatal, sok saját nevelésű játékost a soraiban tudó csapatunk!

Jövő héten Debrecenben folytatás!

Hajrá HALI!


 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon