B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Győzelem Gyirmóton

Győzelem Gyirmóton

  2017.03.05. 10:09

Csapatunk tegnap délután meglepett bennünket és az első félidőben mutatott nagyszerű játékának köszönhetően elhozta a három pontot Gyirmótról.
Gyirmót - Haladás 1:2 (0:2)
Gólszerzőink: Halmosi Péter, Kovács Lóránt


Szombat délután sok Haladás szurkoló indult el velünk együtt Gyirmótra, bízva a jó időben és a csapat feltámadásában. Útközben több autóval találkoztunk és látható volt, hogy a szurkolók önbizalma teljesen rendben van, mert annak ellenére, hogy a héten mindenki pesszimista volt, azért a meccs napján már csak a győzelemben bízva indult útnak.
A mi kis csapatunk 13:40 óra körül hagyta el a Szombathely táblát és közel 45 perces utat követően megérkeztünk a meccs helyszínére. A hangulattal nem volt gond, mert az "üdítők" rendes mennyiségben voltak betárazva a gépjárműben. Az autóból kiszálláva a "csak a Hali" rigmus hallatszott a gyirmóti napsütésben.
Úgy éreztük itt nem lehet más a vége mint a győzelem. A hangulat fantasztikus volt és ahogy gyülekezett a tábor egyre jobban spannoltuk magunkat és a csapatot.
A vendég szektor, ahogy az egyik szurkolótársunk monta egy igazi angol negyedosztályú csapatnál megszokott hangulattal bírt. Ahogy a tábor rákezdett szinte viszhangzott az egész stadion! Beleborsózott mindenki, ahogy szurkoltunk a csapatnak, akik hamar meghálálták a támogatásunkat. Két csodálatos gól az első félidőben és a hazai gárda padlóra került. Kovács Lóri akár megszerezhette volna a harmadik találatot is és akkor végleg elrendezte volna csapatunk a meccset. Így azonban változatosabb és izgamasabb lett a második félidő, ahol csapatunk már visszafogottan játszott. Visszahúzódtunk a saját kapunk elé és onnan próbáltunk meg támodásokat építve újabb gólt szerezni. Ahogy egyre jobban fogyott az idő a hazai gárda mindent egy lapra feltéve támadott és nekünk egyre kevesebb lehetőségünk volt előre menni. A 85. percben a sorozatos támadásoknak meg lett az eredménye és szépített a hazai gárda. Ekkor egy pillanatra a tábor hangja is csendesebb lett, aztán belekezdtünk újra és az utolsó pillanatig szurkolva sikerült megtartani az előnyünket és győzelemmel lehozni a tavaszi második meccsünket.
Borzasztóan fontos mérkőzés volt a tavaszt illetően, ugyanis ismerve a többi eredményt talán egy kicsit fellélegezhetünk.

Számomra a legfontosabb az volt, hogy a csapaton belüli személyi változások meghozták a játékot és a csapategységet a pályán. Bízzunk benne, hogy ezek a változások megtartásával a következő meccseken is hasonlóan jók és eredményesek leszünk.

Hajrá HALI!
 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.06.02. - 06.18
szabadság
HALADÁS
-----
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon