B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Újpest - Haladás 2:1 G. : Williams II Haladás - Gyirmót 05.27. 19:00

Szombathelyi Haladás
Eredmények és hírek
Bajnokság '16-'17
Hali info
Csapatunk játékosai
Csapatunk képekben
Szakmai stáb
Stadionelérhetőség
Belépőjegyárak
Hali történelem
B-Közép
Galéria
Hali indulók
Hali tábor
Hali zászlók
Linkajánló
Impresszum
Fórumok
Fórum haladas.hu

Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szombathelyi Swietelsky-Haladás

Szombathelyi Swietelsky-Haladás

mcd  2015.01.15. 18:52

A mai nap délelőtt egy éves tárgyalási folyamat végét jelentették be a Haladás székházában. A tavaszi szezonban a csapat új neve; Szombathelyi Swietelsky-Haladás.


A bejelentésen Szombathely várost Puskás Tivadar polgármester, Kocka Tibor alpolgármester, a többségi tulajdonost Illés Béla, a kisebbségi tulajdonost Horváth Balázs és Séllei Árpád képviselte, illetve a csapat ügyvezető igazgatója Tóth Miklós volt még jelen. A Swietelsky Kft. Homok Zsolt képviselte.

Puskás Tivadar Úr nyitotta a beszédet, ahol névrokonát idézte: "kis pénz, kis foci, nagy pénz nagy foci". Utalva, hogy a jelen NB1 egyik leg kisebb költségvetéssel bíró csapata a Haladás. Ahhoz, hogy jó és minőségi foci legyen újra szeretett városunkban, kell egy tőkeerős szponzor.

Illés Béla is ugyan erről beszélt, jelezvén, nehéz helyzetben a csapat az őszi idény után. Meg kell erősíteni a csapatot. Régóta próbál a szakmai stáb szponzort, szponzorokat találni, de többnyire nem jártak sikerrel. Nem nagy költségvetésű a csapat, de évről-évre jól tudtak szerepelni. Ezért öröm most az, hogy több hónapos tárgyalás után tudtak megállapodni a Swietelskyvel. Így már lehet abban bízni, hogy a csapat NB1-es marad.

Homok Zsolt elmondta, hogy hosszú távú már az együttműködés közte, vállalata és Szombathely focija között. Már egy ideje támogatják a szombathelyi futsal csapatot. Többször volt már rá példa, hogy az Illés Akadémiáról jöttek a futsal csapathoz gyerekek, vagy fordítva. Ez az együttműködés is részese volt, hogy hosszú tárgyalás-sorozat vége sikeres megállapodás legyen. A Swietelskey csoport úgy döntött, hogy a profi futballt is támogatja. Ahhoz, hogy minél több gyerek egészségesen éljen, sportoljon, megszeresse a focit, példaképekre van szüksége. Egy fiatal számára pedig a város felnőtt csapata a perspektíva.

Ezek után már csak az aláírások következtek, majd kérdésekre válaszolva elmondták a résztvevők, hogy az átigazolások még nem fejeződtek be. Szinte minden posztra van még kiszemelt. A fél éves szerződés sikeres együttműködés után természetesen meghosszabbítható. Viszont a támogatás mértékét nem mondták el a résztvevők.

Képek a sajtótájékoztatóról >>

 

Még nincs hozzászólás.
 
NB I
2017.05.20. 18:00

Újpest - Haladás
Csatlakozz Te is !
NB I-es bajnokság
Eredmények - I. kör
Eredmények - II. kör
Eredmények - III. kör
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella

 

Bemutatkozás
A Szurkolói Kör céljai
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank
17600042-00413093-
00200004

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon