B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Hali tábor

1. Haladás Szurkolói Kör

A Haladás Baráti Kör 1998-ban alakult meg, mely a 2002-ben Győrben megrendezésre került kupadöntőt megelőzően alakult újjá Haladás Szurkolói Kör néven.

A Szurkolói Kör elnöksége Foki Tamás elnök vezetésével (akkori elnökségi tagok: Czlenner Sándor, Scheer Róbert, Búza Gáspár, Keringer Zsolt) a tagság elhatározta, hogy határozottabban lép fel a Haladás érdekképviselete kapcsán, valamint hatékonyan részt vállal a csapat mindennapi munkájában.

Az első években sajnos nem sikerült előrelépést tenni ismert okok miatt. 2004-ben a Haladás vezetésében történt változások után sikerült egy korrekt munkakapcsolatot kialakítani az új ügyvezetéssel, Dobány Lajosékkal.

Ezen új időszámítást követően elindítottuk az évtizedek óta várt ereklyeárusítást, melyből származó bevételeket teljes egészében a csapat támogatására fordítottuk. A nehéz anyagi helyzetben lévő csapatunkat a vezetés kérésének megfelelően támogattuk, melyek közül külön megemlíteném a csapat mezének megvásárlását, az öltözők tisztántartását, meleg vizes bojler beszerzését, az öltözők felújításában segítségnyújtás, a csapat utazásainak részbeni szervezését. Elindítottuk a csapat és a szurkolók közötti labdarúgó-mérkőzést, ezzel is próbáltuk a csapatot és a szurkolókat közel hozni egymáshoz.

A Szurkolói Kör közgyűlését 2004. július 27-én tartottuk, ahol a tagság elnöknek Keringer Zsoltot, alelnöknek Varga Józsefet, elnökségi tagoknak: Vízvárdy Balázst, Németh Szabolcsot, Búza Gáspárt választotta meg. A Felügyelő bizottság tagjainak Márkus Norbertet, Czlenner Sándort és Jagodits Rómeót.

Azóta eltelt időszakban évente tartjuk meg a taggyűlésünket, melyen az elnökség beszámol az éves munkáról és az Egyesület gazdasági helyzetéről. A 2008 évi taggyűlésen az elnökség szerkezete és ennek következtében a személyi összetétele is megváltozott. A jelenlegi elnökség összetétele: Keringer Zsolt elnök, Szakály Balázs alelnök, Vizvárdy Balázs, Búza Gáspár, Márkus Szabolcs, Boda Zoltán elnökségi tagok.

A Haladás Szurkolói Körhöz bárki csatlakozhat, amennyiben a belépési nyilatkozatot (www.bkozep.szombathely.hu oldalról letölthető) kitölti, és részünkre megküldi vagy a mérkőzés előtt az ereklyeboltba leadja. Minden tagunk számára egyedi szurkolói kártyát készítünk, melyet remélhetőleg egyre több helyen fel tudnak használni kedvezményes vásárlásra.

A Szurkoló Kör tagsági díja 600 Ft/év, melyet a 17600042-00413093-00200004 (Sopron Bank) bankszámlára kell befizetni minden tagnak.

Az Egyesületünk alapvető céljai az alábbiak:

  • Szervezni a szurkolókat a labdarúgócsapat hazai mérkőzéseire.
  • Előkészíteni, szervezni és összehangolni a szurkolók utazását a labdarúgó-csapat idegenbeli mérkőzéseire
  • Gondoskodni a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapatához kapcsolódó rendezvények szervezéséről, lebonyolításáról,
  • Gondoskodni a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapatához kapcsolódó emléktárgyak készítéséről és azoknak a terjesztéséről,
  • Törekedni más labdarúgóklubok szurkolói köreivel való kapcsolatfelvételre, a kialakított kapcsolatok fenntartására,
  • Egész tevékenységünkkel támogatni a Szombathelyi Haladás labdarúgó csapatának népszerűsítését, a jó vélemény kialakítását és a megfelelő image fenntartását.
     

Az elmúlt években a Haladás Marketing Kft.-vel közösen próbáljuk a Haladás ereklyék palettáját szélesíteni és eljuttatni a szurkolók felé. Az elmúlt években próbáltunk minden tekintetben a szurkolók igényeit figyelembe venni és szervezni az utazásokat, jegyvásárlásokat, ankétokat és minden olyan eseményt, ami a csapat életében meghatározó.

Az NB II-ben a két bajnoki arany kapcsán megszerveztük a csapat köszöntését és 2009-ben a Klub fennállásának 90. évfordulójára, mely egyben a Haladás fennállásának legsikeresebb éve is lett (újoncként bronzérmesek lettünk) külön ünnepséget rendeztünk.

Külön ki kell emelni a két éve újjászerveződő Szurkolók Kupáját, melyet most már hagyományosan minden év januárjában megrendezünk.

Az újjáalakulás óta folyamatosan minden olyan kérdésben, mely Haladás életét befolyásolhatta véleményt nyilvánítottunk és próbáltuk érvekkel alátámasztva a szurkolók véleményét képviselni. Ezek közül kiemelkedik a 2008-ban történt aláírásgyűjtés a stadion kérdésben, ahol közel 4000 ember támogató aláírását gyűjtöttük össze és adtuk át a város vezetésének azzal a szándékkal, hogy a szurkolók milyen álláspontot támogatnak.

Az elmúlt évben felkértek bennünket, hogy színesítsük a karneváli forgatagot és vegyünk részt a karneváli felvonuláson, melynek örömmel tettünk- és teszünk eleget minden évben. Ennek eredményeként jó kapcsolatot alakítottunk ki a Weöres Sándor Színház tagjaival.

A jelenlegi stadion szépítésében, csinosításában is részt vállaltunk, melyek közül kiemelkedik az idei munkánk, mely eredményeként az Európa Liga mérkőzésre, több ezer szék felszerelését vállaltuk el és sikeresen meg is csináltuk (a munkába rész vállalt a közben alakult GWA szurkolói csoport is).

Megpróbálunk koordináló szerepet is felvállalni a szurkolók és a mindenkori szakmai és tulajdonosi vezetéssel annak érdekében, hogy sikeres legyen az együttműködés.

Alapvető célunk, hogy minél több régi Haladás szurkoló tekintse meg a mérkőzéseket, melyhez természetesen a csapat szereplése a mérvadó. Az elmúlt évek sikerei is mutatják, hogy egyre többen vagyunk ismét a mérkőzéseken!

A csapat sikeres szereplése érdekében kérünk minden szimpatizánst, hogy egységesen és kizárólag saját csapatunk szurkolását tekintse a legfontosabbnak!

Mindenki csatlakozásában bízva, szurkoljunk szeretett csapatunk sikeréért! 

 A Szurkolói Kör elérhetőségei:

Telefonszámok:
                                06 30 740-6943
                                06 30 533-2626                        
                                06 30 268-2583

                                06 70 315-1938

e-mail:          info@bkozep.szombathely.hu

Weblap:        http://www.bkozep.gportal.hu 

 

2. Green White Army (G.W.A.)

"Magasba száll az énekünk, Haladás az életünk!"

A 2007/2008-as NB II-es szezon nyitányán tűnt fel a Rohonci út lelátóin a Green White Army névre keresztelt formáció, vagy ahogy csak sokan nevezik a GWA. Már az előző szezon őszi évadjának vége fele érződött, megmozdul az állóvíz a szombathelyi stadion lelátóin. Egy-egy meccsen az átlagosnál magasabb szurkolás, kisebb pirotechnikák már előre jelezték, összeszokóban van egy társaság. A novemberi Újvárosi túrát követően már együtt utazott és összejárt a társaság magja, és 2007 áprilisában igaz még név nélkül de bemutatkozott „A” meccsen (Haladás-Pápa)...

A 2007. júniusában alakult csoport célul tűzte ki, hogy egyesítse azokat a kisebb baráti társaságokat, akik szívesen elutaznának a csapat idegenbeli fellépéseire is, valamint újra meghonosítsa a szurkolói látványokat a nézőtéren, amik elmaradoztak az elmúlt években a B-közép lelátójáról. A csoport megalakulása óta egy kivételével minden idegenbeli mérkőzésre buszos utazást szervezett. A túrákra nemcsak a csoport tagjai jelentkezhetnek, így újra lehetőség nyílik a többi drukkernek arra, hogy elkísérje a Haladást vidéki mérkőzéseire.

A GWA létszáma az ősz végére elérte az 50 főt, saját pólót valamint kulcstartók gyártottak. A télen elkészült és már 130 darab el is fogyott az új „Haladás for fanatics only” pólóból. A félév során készült néhány kiírás, nevükhöz fűződik a lombard elleni koreográfia, valamint füstbombák és görögtüzek használata. A csoport együttműködik a másik nagy szurkolói bázissal, a Szurkolói Körrel, valamint vasárnapi „kikapcsolódásként” fel-feltűnik a „röpis” lányok találkozóin. Meg kell említeni a női szekciót, ami igaz már létezett a GWA zászlóbontása előtt is, szorosan kapcsolódik a csoporthoz. A Szombathelyi Fehérnép azon hölgyeket tömöríti, akik az urakhoz hasonlóan szívesen segítik hangjukkal is a „Nagyhalit” és elutaznak a srácokkal idegenbe. A téli „uborkaszezon” sem telt tétlenül, hetente legalább egyszer egy teremfoci erejéig összejött a társaság, tervek készültek a várhatóan izgalmas és kiélezett tavaszi szezonra.

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.04.21.
szombat
HALADÁS - Balmazújváros
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon