B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Rácz és Kovács nélkül

Rácz és Kovács nélkül

  2019.02.01. 15:04

Rácz Barni és Kovács Lóri is távozott.


Mindkét játékos már az Újpest FC-vel készül.

Rácz Barni szerette volna magát máshol is kipróbálni, szeretett volna kilépni a szombathelyi kötődésből. Szerződése a nyár folyamán lejárt volna, melyet úgy döntött nem hosszabbít meg, így nyártól szabadon igazolhatóvá vált. Viszont megegyezett az Újpest és Haladás, így már tavasszal a Fővárosba költözik, ahol más szinten, más célokért fog közdeni.

-Minden vágyam az volt, hogy máshol is kipróbálhassam magam. Több ajánlatom is volt, lévén nyártól szabadon igazolhatóvá váltam. Már a törökországi edzőtábor előtt jöttek ajánlatok, de akkor még a nyári leigazolásomról. Hazaérkezésünk után felgyorsultak az események, és mára letisztázódott, hogy a tavaszt már Újpesten kezdem meg. Az edzői és szakmai stáb is nagyon szeretett volna megszerezni, éreztem a bizalamt Tőlük. Sokat köszönhetek a Haladásnk, nem felejtem el soha, hogy hova tartozom. Viszont most nekem kellett a változás a jövőm szempontjából. Sok sikert kívánok a Halinak, bízok benne, hogy benn marad. -nyilatkozta Rácz.

Kovács Lóránttal nem bánt kegyesen az élet. Alap embernek számított sokáig, viszont sérülése és Horváth Ferenc érkezése óta nem igazán tudta visszaverekedni magát a csapatba. Téli pihenőről visszaérkezvén, edzésbe állt, visszont visszaküldték a 19évesek közé edzeni, a téli edzőtáborba sem utazott el. Ekkor tudta meg, hogy nem tartanak rá igényt. Csapatot keresett magának, és Ő is Újpesten kötött ki. A tavaly meghosszabbított szerződéséből a fővárosi egyesület kivásárolta, így családájval együtt már ő is kötlözhet Pestre.

Sok sikert kívánunk mindkét játékosnak!

Hajrá Hali! Hajrá Szombathely!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon