B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Élet-halál harc elindul

Élet-halál harc elindul

  2019.02.01. 09:42

Szombaton 17.00 órakor fogadjuk a Kisvárda csapatát a tavaszi rajt első fordulójában. Valamennyi Haladás szurkoló tudja, hogy élet-halál harc lesz, ugyanis pontvesztés esetén szinte biztosra vehető, hogy ősszel már az NBII-ben folytatjuk! Ősszel csúfos vereséget mért ránk az újonc gárda! Azonban most már nem csak a revans a tét szombaton, hanem az NBI-es tagságunk!


A mai nap híre, hogy Rácz barnabás Újpesten folytatja. Várhatóan Kovács Lóránt is követi Barnit, így két fővel szűkebb lett a tavasszal számításba vehető játékos csapatunknál.

A tél folyamán történt játékos mozgásokat és Horváth Ferenc nyilatkozatát böngészve nem igazán lehetünk abban nyugodtak, hogy a csapat háza táján minden rendben lenne. A szurkolók zöme szinte lehetetlen küldetésnek látja az NBI-es takság megőrzését a jelenlegi kerettel és szakmai stábbal.
Természetesen minden szurkoló bízik a csodában és a vonal feletti szereplésben, de ehhez első lépésként szombaton be kell gyűjteni a három pontot a közvetlen riválisunkkal szemben. Amennyiben ez nem sikerül egyértelműen kimondhtajuk, hogy jövőre a másod osztályban folytatjuk! Ennek tükrében reménykedjünk, hogy a csapat tényleg átérzi a helyzetet és megalkuvást nem tűrő módón "begyűr"i a Kisvárdát. Természetesen a saját mérkőzésünk mellett figyelnünk kell a DVTK szereplésére is akik a Mezőkövesdet fogadják hazai környezetben. Azt hiszem így még nem szurkoltunk Kuttor Attila csapatának a győzelemért!

Nincs mit tenni győzni kell szombat este!

Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2019.02.01. 10:35
Tila

Igen, a mélyrepülés,az önbizalom csappanás ott, ebben a fatornyos faluban kezdődött! És a hosszú hazaúton nem vonták le a szükséges következtetéseket. Itt az erdménye...

 

 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon