B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Gyirmót - Haladás - : - --------- Következő mérkőzés: Haladás - Siófok 2019.08.07. szerda 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Bánka-Rakaczki Emléktorna

Bánka-Rakaczki Emléktorna

  2019.01.30. 17:22

„Tiszteljük egymást – így emlékezünk rátok!” Az amigelekenen.hu DVTK-szurkolói honlap, illetve az Újpest 1885 Szurkolói Klub szervezésében január 26-án, szombaton immár negyedik alkalommal rendezték meg a Bánka-Rakaczki Emléktornát, amelynek ezúttal Dunakeszi és Mogyoród adott otthont.


A szervezők nagy örömére évről évre emelkedik a részvevő csapatok száma, az idén már húsz csapat léptt pályára. A Ferencváros, a Honvéd, a Debrecen, a Haladás, a Videoton, a Paks, a Mezőkövesd, az MTK, a Vasas, a Nyíregyháza, a Kaposvár és a Zalaegerszeg szurkolói gárdája is örömmel tett eleget a meghívásnak, továbbá két határon túli együttes, a Sepsiszentgyörgy és az Ipolyság szurkolói csapata is megmérette magát. A felsoroltakon kívül a Semleges Térfél szurkolói közösség, az AS Roma és a Real Madrid magyarországi szurkolói csapata, valamint az MLSZ Borsod Megyei Igazgatóságának csapata tette teljessé a mezőnyt – no, és persze a diósgyőri, valamint az újpesti alakulat.

Szurkoló beszámoló a HSZK szerepléséről:

Ismét egy korán kelős, utazásos, focis napnak néztünk elébe szombaton.

 

Baráti társaságunk hét fővel, a Haladás Szurkolói Kört felkérésére, a Szombathelyi Haladás labdarúgó csapatának szurkolóit képviselve vett részt a IV. Bánka-Rakaczki emléktornán Dunakeszin.

A Szent István Általános Iskola Sportcsarnoka egy impozáns intézmény fogadott minket és belépve egy jó kedélyű, sörözgetős, ismerkedős hangulatba csöppenhettünk. Természetesen hamar sikerült magunkra ölteni a zöld-fehéret, hogy aztán némi lámpalázzal jártuk körbe a csarnokot! Pillanatok teltek csak el a terepszemle kezdetétől mikor is kispesti barátainkkal futottunk össze. Itt már tényleg baráti lett a hangulat, fényképezkedés, cseverészés... Első mérkőzésünket kezdhettük is velük.

A baráti tingli-tangliból szerencsére mi jöhettünk ki győztesként és Hancz László góljával be is gyűjtöttük a 3 pontot! (Kispest LTE – HSZK 0-1)

Egy órás szünetet követően a második mérkőzésünk a LokiBlog (Debrecen) ellen játszottuk. A csapat összeszedett és fegyelmezett teljesítménnyel, 3-0 arányban gyűjthette be újabb 3 pontját (Bankits Ramón egy és Hancz László két góljával). Sajnálatos módon Vámos Attila térdsérülést szenvedett a mérkőzés vége előtt pár perccel, így a továbbiakban csere nélkül kell harcolnunk! (LOKIBLOG – HSZK 0-3)

A harmadik mérkőzésen a Semleges Térfél csapat következett. 1-2 perccel a sípszó elhangzása után gólt szerezett ellenfelünk, majd az eddig legeredményesebb játékosunk Hancz László is megsérült. Csere híján megpróbálta folytatni a játékot, de fejben a csapat sajnos megbomlott így még egy elszenvedett gól után az első vereségünkkel kullogtunk az öltözőbe. (SEMLEGES TÉRFÉL – HSZK 2-0)

Csüggedtség és tanácstalanság jellemezte a következő egy órát, míg őrlődtünk, vajon mi tévők legyünk! Szerencsére ambíciózus hozzáállásunk és motiváltságunk átlendített minket a nehézségen! Mindkét sérültünk visszavetette zöld-fehér páncélzatát, majd kivonultunk a játéktérre. Csoportból való továbbjutásunkhoz pontot kellett szerezni a 15 fős kerettel érkező és címvédő Újpest csapata ellen. Serültjeink példaértékű hozzáállása olyan mérvű motivációt adott mindannyiunknak, hogy 15:54 másodpercig tartani is tudtuk a továbbjutás szempontjából nekünk kedvező gól nélküli döntetlent. Aztán 5 másodperccel a meccs vége előtt, egy véleményesen megítélt szögletből az ellen gól szerzett. Ezzel az aprócska, három pontot érő góllal jutottak az egyenes kieséses szakaszba. (ÚJPEST 1885 SZK – HSZK 1-0)

Csalódottan vonultunk az öltözőnkbe, ahol arra a következtetésre jutottunk, hogy tekintettel a kis létszámú csapatunkra és a két sérülttel végigjátszott két vesztes meccsre, igen is büszkék lehetünk az így elért eredményünkre! Bár a csoportból való továbbjutás nem sikerült, de a 4 meccsen elért 2-2 győzelem és vereség valamint a 4-3 gólarány fentiek tükrében elfogadható. Arra pedig büszkék vagyunk, hogy utolsó meccsünkön a rendezvényre kilátogató szurkolók, nézők mind a mi oldalunkra álltak. Köszönet ezért a napért a csapat minden tagjának!

Jövőre elhozzuk az aranyat!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB II
2019.11.27.
szerda
-------------
13.00 óra
-------------
Tiszakécske - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon