B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : XV. Király Kupa

XV. Király Kupa

  2018.06.27. 14:49

Az idei évben július 7-én 14.00 órától rendezik meg 15. alkalommal a Király Kupát, amelynek ma volt a sajtótályékoztatója a KirálySportcentrumban. A sajtótájékoztatón vendég volt Michal Hipp, Pinte Attila, Vörös Csaba, Németh Márió, valamint Király Gábor.


Az idei évben XV. alkalommal megrendezésre kerülő Király Kupát július 7-én szombaton 14.00 órai kezdettel rendezik meg a KirálySport létesítményben.
A tornán résztvevő csapatok a Haladás mellett a címvédő Paks, valamint a Kaposvár és az FK Poronyi lesz.
A mérkőzések az elmúlt évekhez hasonlóan 2 X 30 percesek lesznek. A döntő mérkőzés 19.00 órakor kezdődik, melyet követően kerül sor az ünnepélyes eredményhirdetésre.

A torna érdekessége, hogy a mérkőzéseken, Király márkanéven készült labdával játszanak majd a csapatok. A belépők felnőtteknek 600 Ft-ba, míg a nyugdíjasoknak és gyerekeknek 400 Ft-ba fog kerülni. Az első helyezett 300 000 Ft-ot, a második helyezett 200 000 Ft-ot, míg a harmadik helyezett 100 000 Ft pénzdíjban részesül. A szervezők kérik a kilátogató szurkolókat, hogy időben induljanak el a rendezvényre, ugyanis közműépítés miatt lassú a haladás és a parkolás is körülményesebb lesz.

A sajtótájékoztatón Vörös Csaba elmondta, hogy az elmúlt 15 évben minden alkalommal részt vett a tornán a Haladás és a felkészülés szempontjából hasznosnak tartja a torna megrendezését.

Király Gábor, mint szervező és egyben házigazda hasonlóan vélekedett, ugyanis egy ilyen torna a szakmai elképzelésekbe a külföldi tapasztalatok alapján rettentően jól tud beilleszkedni, ugyanis egy nap alatt egy-egy csapat sokféle taktikai variációt tud gyakorolni és gyorsan megtapasztalni az esetleges rossz és jó irányokat a felkészülés tekintetében.

A torna érdekessége, hogy a vándorserleget ezidáig senkinek sem sikerült megtartania magának, ugyanis háromszor egymás után még nem tudott nyerni egyetlen csapat sem. Legközelebb a Vasas állt ehhez, de a harmadik évben már másik csapat emelhette magasba a győztesnek járó serleget.

Michal Hipp hasonlóan vélekedett, mint Király Gáborék, ugyanis nagyon rövid idő áll rendelkezésre a bajnoki rajtra való felkészülésre, így egy ilyen rangos esemény nagymértékben elősegítheti a szakmai munkát.

Németh Márió pedig nagyon röviden csak annyit mondott, hogy 2014 után idén ismét szeretné megnyerni a tornát és úgy látja erre a jelenlegi kerettel sikerülni is fog. Bízik benne, hogy a nagy meleg ellenére nagyon sok Hali szurkoló fog kilátogatni a tornára.

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon