B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Elmaradt a győzelem

Elmaradt a győzelem

  2018.05.20. 10:52

A szurkolók mindent megtettek a hangulatért és a győzelemért már a kezdéskor. A mérkőzés is úgy indult, hogy ismét győzelmet ünnepelünk, de sajnos a vége döntetlen lett.
Haladás - Újpest 1:1 (1:0); Gólszerzőnk: Németh Márió


A szurkolók egy rész már kora délután gyülekezett, hogy előkészítse a mérkőzés kezdetére a koreográfiát. Ahogy teltek a percek egyre többen és többen érkeztek a meccsre és a mérkőzés kezdetére szinte megtelt a stadion nagy része, ugyanis a kezdő sípszót kb. 6000 szurkoló hallhatta.
Csapatunk az első percekben próbálta magához ragadni a kezdeményezést, melynek eredményeként Németh Márió góljával megszereztük a vezetést. Ezt követően az Újpest kezdett magához térni és átvette a játék irányítását. Helyzeteket dolgoztak ki, de Király Gábor fantasztikus védéseivel tartottuk az egy gólos vezetésünket. Az első félidőben sajnos Mészáros Karol és Schimmer Szabi összefejelt és Karol már nem tudta folytatni a játékot. Medgyes állt be helyére. A második félidőt aztán már Schimmer Szabi sem tudta vállalni, helyére Jancsó Andris állt be. Az Újpesti csapat ott folytatta a második félidőt, ahol abbahagyta az elsőt, melynek eredményeként már az elején sikerült egy bomga góllal egyenlíteni. Sajnos a gól visszavette csapatunkat és nem is tudtunk a meccs hajrájáig helyzetbe kerülni.
Az utolsó 10 perc azonban annyira nyílt játékot hozott, mely során bármelyik csapat megszerezhette volna a győztes gólt. Williams lábában volt a győzelmünk, de sajnos ahelyett, hogy a biztos megoldást választotta volna, bomba gólt akart lőni, aminek a vége az lett, hogy a kaput sem sikerült eltaláni.
A döntetlen sajnos egyik csapatnak sem jelent igazából megváltást. Nekünk a többi eredményt ismerve szinte "éles" lett a helyzet, ugyanis ezek után a jövő héten a Vasas ellen igazi ki-ki meccset játszunk a bennmaradásért. Csak bízni tudunk, hogy nem lesz probléma és a komplett csapattal sikerül begyűjteni a három pontot a fővárosban.

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon