B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 ------------ Következő mérkőzés: DVTK - Haladás 2018.08.18. szombat 19.30 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Sima vereség

Sima vereség

  2018.05.13. 08:59

Csapatunk szombat kora este nem tudott komoly kihívást jelenteni a bajnokesélyesnek. Halmosiék az első félidőben még próbálták tartani magukat, de a második félidőben Kovács Lóri kiállítást követően végképp eldőlt minden. Videoton - Haladás 3:0 (1:0)


A múlt hétvégén nagyszerű játékkal sikerült legyőzni a Puskás Akadémiát, mely eredmény tükrében nagyon sok szombathelyi szurkoló indult útnak szombat délután. Az előjelek nem voltak rózsásak, ugyanis több játékosunk is sárga lapok vagy sérülés miatt nem állt rendelkezésre HIPP mesternek. Az átalakított gárdában kezdőként lépett pályára Kiss Tamás is. A védelem bal oldalán Németh Milán helyettesítette Pedrót.

A szép számú Hali tábor buzdítása mellett kezdtükl a találkozót és próbátuk meg a szinte lehetetlen küldetést. A Vidi nem igazán bízta a véletlenre a találkozó kimenetelét és az első perctől kezdve uralta a mérkőzést. Ennek eredményeként aztán hamar meg is szerezte a megnyugtató vezetést, amelyre szinte rögtön kettő gólos előny is jöhetett volna, azonban megúsztuk.
A második félidő ott folytatódott, ahol az első befejeződött. A hazi gárda mezőnyfölénye és Kovács Lóri kiállítása egyértelművé tette, hogy ezen a kora esti meccsen sajnos csapatunknak nem sok esélye lesz pontszerzésre. A vége három gólos vereség lett, mellyel a Videoton a forduló záró mérkőzését követően átvette a vezetést a tabellán.

Elmondhatjuk, hogy nem ezen a mérkőzésen kellett bebiztosítani a biztos bennmaradást, így a vereség belefért a terveinkbe. Ettől függetlenül talán nagyobb ellenállásra is kéztethettük volna a bajnokesélyes gárdát.
Nekünk most már a szombati Újpest elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk és egy magabiztos játékkal be kell gyűjtenünk a három pontot, ami valószínűsíthetően már elegendő lehet az NBI-es tagságunk megőrzéséhez.

A hétvégére a szurkolók ismét meglepetéssel készülnek, ami talán megint komoly segítséged ad Királyéknak a győzelem megszerzéséhez!

Hajrá HALI!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.11.10.
szombat
-------------
19.30 óra
-------------
 HALADÁS - FTC
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon