B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Videoton következik

Videoton következik

  2018.05.11. 10:55

A Videoton - Haladás mérkőzést szombaton 17.00 órai kezdettel rendezik meg Felcsúton. A Puskás Akadémia felett aratott szenzációs győzelmet követően szombaton folytatódik a magyar bajnokság.


A hétvégén csapatunk rettentően fontos három pontot szerzett hazai környezetben a Puskás Akadémia ellen. A győzelmet a csapat és a szurkolótábor együtt ünnepelte. A szombat kora délutáni mérkőzésre nagyon sok szurkoló tervezi az utazást szombathelyről és Budapestről is. Várhatóan szintén hazai környezetet fogunk biztosítani a csapatnak, melynek eredményeként győzelmet ünnepelhetünk. Sokan megmosolyognak az előző mondat miatt, de úgy gondoljuk szurkolók, hogy igenis reális esély van a Videoton ellen akár idegenben is pontot vagy pontokat szerezni. Csapatunk nagyon összekovácsolódott a belső problémák ellenére és mindenki sportemberhez méltó módon készül a találkozóra. Egy cél van a játékosok előtt, hogy minél hamarabb biztosítsuk az NBI-es tagságunkat. Ennek tükrében tehát nem megyünk feltartott kezekkel Felcsútra.

A várható kezdőt illetően az előző héthez hasonlóan HIPP mester ismét gondolkodóban van, így előreláthatóan szombaton lesz végleges a kezdő névsor.

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon