B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Csodálatos nap

Csodálatos nap

  2018.05.05. 19:55

Győzelem a Felcsút ellen. A mérkőzés elején egy vitatott 11-es még a vendégek vezettek, aztán beindultunk és három csodálatos góllal magunk javára fordítottuk a mérkőzést, amire a vendégek már csak egyszer tudtak válaszolni.
Haladás - Puskás Akadémia 3:2 (1:1)
Gólszerzőink: Mészáros Karol, Wills, Williams


Ma 17.00 órakor nagyszerű időben, igazi foci hangulatban indult útjára a mérkőzés. Mind a két csapat próbálta saját játékát játszani, mely során először a vendégek szereztek vezetést egy nagyon véleményes 11-est követően. Csapatunk egy pillanatra sem adta fel és látszott Schimmeréken, hogy ma bármi is lesz győzelmet fogunk ünnepelni. A gyors vendég gólra aztán gyorsan Mészáros Karol bombájával egyenlítettünk a 13. percben. Karol mérkőzésről, mérkőzésre egyre hasznosabb játékot produkál, ami gólokban is megmutatkozik. A gyors gólváltást követően mind a két csapat próbálkozott, de igazából egyik kapu előtt sem alakult ki komoly gólszerzési lehetőség. A mérkőzés ezen szakaszában igencsak kemény belemenések is tarkították a találkozót. A HALI TÁBOR viszont megállás nélkül buzdította Halmosiékat. A B-KÖZÉP új szurkolással állt elő és a "hosszú oldalon" lévő szurkolókat is bevonta a közös szurkolásba. Hegedüs kapus borzolta a Hali tábor idegeit a kirúgások borzasztóan lassan történő elvégzésével.
A második félidőben aztán csapatunk úgy gondolta nem vár tovább és "robbantott". Egy szögletrúgás után Wills bólintott a bal sarokba, melyre aztán jött Halmosi - Williams összjátéka és már 3:1 volt nekünk. Hipp mester és Pintér is cserékkel próbálta ki - ki a maga játékához illeszkedő cserékkel erősíteni a csapatot. Pintér gárdájának egy valamire való embere Henty volt, aki nem adta fel és egy szép gólla sikerült szépíteniük a vendégeknek. Ekkor már csak 10 perc volt hátra a mérkőzésből. Pattanásig feszült lett a meccs. A vendég játékosok közül többen is elvesztették józanságukat és a szerencsének köszönhetjük, hogy Pedró sérülés nélkül megúszta a belemenést. A játékvezető itt sem volt a helyzet magaslatán, ugyanis egy szándékos belemenést láthattunk, ahol alapból piros lapot kellett volna adni a vendégek magáról megfeledkezett játékosának.
A HALI TÁBOR megállás nélkül űzte, hajtotta a csapatot, így a mérkőzés végén együtt ünnepelhettük a győzelmet. HIPP mesternek külön köszönet, mert nagyszerűen felkészítették a gárdát.

A jövő héten a Videoton ellen lépünk pályára Felcsúton. A mai győzelem után kicsit megnyugodva játszva pontszerzés reményében utazhatunk soron következő mérkőzésünkre.
Hajrá HALI!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.05.07. 19:38
Tila

Gratuláció a BK-nek!

És Stefnek. Ő egy igazi úr, örülhetünk, hogy itt játszik. Példát mutat sportszerűségből, szerénységből. Állítom: már pusztán miatta is érdemes Hali meccsre járni! Nagyon kedvelem és tiszteltetem e helyről is. 

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon