B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Métósággal

Métósággal

  2018.04.28. 23:46

Szombat este a Fradi pályán csapatunk nagyszerűen helyt állt! A mérkőzés elején megleptük ellenfelünket és már a 8. percben vezettünk, azonban a végén a hazai csapat örülhetett. Csapatunk emelt fővel hagyhatta el a pályát, ugyanis mindent megtett a pontszerzés érdekében.
Ferencváros - Haladás 2:1 (1:1); Gólszerzőnk: Williams


A mérkőzésre közel 200 szombathelyi szurkoló érkezett és mindenki bizakodott a pontszerzésben. A riválisaink eredményeit ismerve egy esetleges győzelem esetén komoly lépést tehettünk volna a bennmaradás érdekében.
A meccs ennek megfelelően indult is számunkra, mert csapatunk abszolút nem ilyedt meg a bajnokesélyes otthonában és bátor játékkal rukkolt elő, melynek hamar meg is lett az eredménye Williams révén. A vezető gólunk előtt is már adódott több lehetőségünk a gólszerzésre, így egyértelmű volt, hogy idő kérdése lesz az amikor megszerezzük a vezetést. A vezető gól után tovább folytatuk a bátor játékunkat. A Fradi a 30. perc környékén érezhetően magasabb fokozatra kapcsolt és ettől kezdve elsődlegesen a végekezésre összpontosítottunk. Sajnos egy pillanatnyi kihagyás végén egyenlítettek a hazaiak.
A második félidőben a Fradi tovább folytatta az offenzívát és nekünk elsődlegesen a védekezés jutott, ami felőrölte a csapat erelyét és ahogy ilyenkor lenni szokott jött a szerencs és vezetett is a hazai gárda. HIPP mester próbált frissíteni és új erőket bedobni az egyenlítés érdekében, de ezen az estén nem sikerült egyenlíteni már.
Összeségében azonban elmondhatjuk, hogy csapatunk emelt fővel hagyhatta el a pályát, ugyanis így ki lehet kapni idegenben! Küzdöttünk és végig meccsben voltunk. Az utolsó pillanatig lehetőségünk volt a pontszerzésre. Minden gratulációt megérdemel a gárda!
A jövő héten hazai környezetben fogadjuk a Puskás Akadémia gárdáját, ahol viszont már nem lesz elég a szép játék, hanem szükséges lesz begyűjteni a három pontot. A mai meccs jó alapot adhat a felkészüléshez, mert jó játékkal rukkoltak elő Rózsáék.
Hajrá HALI!
 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon