B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Fradihoz megyünk

Fradihoz megyünk

  2018.04.27. 13:32

A múlt hétvégén sajnos nem sikerült a három pontot hazai pályán begyűjteni, így a Ferencváros otthonában kell további pontot vagy pontokat gyűjteni a bennmaradás érdekében. A Fradi elleni mérkőzés szombaton 19.30 órakor kezdődik.


A Fradi elleni hazai mérkőzésre gondolva mindenkinek egyből Kiss Tomi csodálatos gólja jut eszébe, amellyel sikerült hazai pályán legyűrni a fővárosi alakulatot. A gólnál felrobbant az új stadionunk, akkor volt az extázis.
Gyurján Marci múlt heti sérülése után most már otthon lábadozik és várhatóan a következő szezonban már teljesen egészségesen áll a csapat rendelkezésére.
Rózsa Dani az elmúlt meccsen beugróként nagyszerűen helyt állt és várhatóan a Király - Rózsa kettős közül fog a mester választani a szombati meccset illetően.
A védelem tekintetében megnyugtató a helyzet, ugyanis rendelkezésre állnak olyan játékosok, akik biztosítani tudják az egységet. Grumics szenzációs teljesítményt nyújtott az előző meccsen is, így kérdés HIPP mester melyik négyesnek ad bizalmat a Fradi ellen. Csapatunk középpálya tekintetében várhatóan a biztos labdaszerzést és védekezést előtérbe helyezve fog összeállításra kerülni, így Jagodics, Kovács Lóri várhatóan kezdő játékosok lehetnek. Igaz Grumics is bizonyította, hogy hátsó és a középső alakzatban is jól mozog az alappozicióján (csatár) kívül.
Elöl már kicsit nehezebb a helyzet, ugyanis a sérültjeink száma nem igazán csökkent, bár Ramos és Mészáros várhatóan rendelkezésre fog állni.
No, tehát összeségében megnyugtató a csapat játékos keretének rendelkezésre állása, azonban ne feledjük el, hogy a Ferencváros otthonában lépünk pályára, ahol az elmúlt időszakban szinte mindig elronottuk a métkőzés elejét és így már szinte eséyltelenné vált a pontszerzés.
Bizzunk benne most szombaton végre megtörik a jég, ahogy az eddigi idegenbeli mérlegünk is és sikerül az első perctől összpontosítani és a meccs egészében partiban lenni.
A TV közvetítés és a késői kezdés ellenére várhatóan sok Hali szurkoló érkezik Budapestre és kiszurkoljuk a pontszerzést.
Hajrá HALI!
 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon