B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Győzelem Pakson

Győzelem Pakson

  2018.04.14. 23:35

Az első pillanattól kezdve akarattal és szívvel küzdött az egész csapat és a Hali Táborral együtt kiharcoltuk a győzelmet.
Paks - Haladás 1:2 (0:1)
Paks, 600 néző; Gólszerzőink: Hahn (öngól), Grumics


Az előre tervezett kezdőben egy csere történt mégpedig Kovács Lóri helyett Németh Márióval álltunk fel a kezdő sípszónál. Ebből érezhető volt, hogy HIPP mester támadóbb szemléletű csapatot küldött fel már a meccs elejétől és ezzel is jelezte a hazai gárdának, hogy győzelemért érkeztünk.
Napsütéses igazi foci időben, de nagy kevés néző látogatott ki Pakson a meccsre. A hangulatot természetesen a HALI TÁBOR jelenléte biztosította, ugyanis az első perctől az utolsó percig hajtotta, űzte a csapatot a győzelembe. A csapat is átérezte a szurkolók szeretetét, mert az első perctől kezdve próbálta a saját akaratát rákényszeríteni a hazai gárdára. Ennek aztán a 10. percben meg is lett az eredménye Németh Márió szabadrúgásába Hahn a hazaiak részéről rettentően szerencsétlenül ért bele és a labda máris a paksi kapuban landolt. Ezt követően csapatunk tovább folytatta elszánt és harcias küzdelmet és az első félidőt végig irányítva megtartotta a vezetést.
A második félidő első részében a mezőnyben folyt a játék, míg nem HIPP mester becserélte Grumicsot és egy tetszetős baloldali támadás végén már kettő volt az előnyünk. Az örömtől még fel sem ébredtünk és Simon András szinte a középkezdés után egyből szépített. Ezzel aztán megadta az alaphangulatot a hátralévő 20 percnek. Csertői Aurél a támadások érdekében hajtott végre cseréket, míg HIPP mester a középpályát erősítette meg a hátralévő percekre. Mesterünk elképzelése vált valóra, ugyanis a négy perces hosszabbítás ellenére sikerült megőrizni előnyünket és ezzel ismételten győzni idegenben. Mondtuk is a meccs után, ha egy üzlet beindul...
Csapatunk két idegenbeli mérkőzéséből hat pontot gyűjtve komoly fegyvertényt hajtott végre és amennyiben hazai pályán folytatjuk a győzelmi sorozatunkat, úgy kicsit megnyugodva indulhatunk majd neki a hátralévő nem éppen könnyű sorozatnak.
Az egész csapatnak és a szakmai stábnak is jár a gratuláció, mert ilyen nehéz helyzetben is tartása volt a csapatnak, melyhez az eredmény is párosult. Nagyon jó volt így hazaindulni Paksról!
Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon