B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Pontokért utazunk Paksra

Pontokért utazunk Paksra

  2018.04.13. 20:19

A csapat önbizalommal teli utazhat a soron következő idegenbeli mérkőzésére, ugyanis a múlt héten megtört a jég és sikerült idegenben győzelmet aratni. Minden szurkoló bízik a jó folytatásban. Pakson a mérkőzés szombaton 17.00 órakor kezdődik, melyre várhatóan sok fanatikus elkíséri a gárdát.
 


A múlt héti győzelem sajnos komoly áldozatokkal járt, ugyanis az egyre jobb formát mutató és eredményes játszó csatárunkat "kivégezték" a hátralévő fordulókra. "Rambó" kiesése azért is okoz komoly fejtörést, mert a másik igazi centerünk már hetek óta sérült. Jancsó Andris szintén a következő két hétre kdőlt a sorból, míg Pedrót sikerült "összedrótozni", így várhatóan pályára tud lépni.

HIPP mester tehát nincs könnyű helyzetben, amikor a csatársort kell összeraknia. Az eddigi megszokott támadó alakzatban átalakítás várható és Williams pályára lépésével kicsit más taktikai felállás lesz. Az elképzelések szerint Williams mögött három támadóval lépünk fel és sok "helycserés" megoldással próbáljuk megzavarni az ellenfél védelmét és gólokat szerezni. A középpálya és a védelem közötti összhang biztatónak tűnik, aminek eredményeként várhatóan nem sok teret adunk a paksi támadó alakzatnak.

A sérüléseket is figyelembe véve a kezdőnk a Király, Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak, Jagodics, Mészáros, Rácz, Kovács L., Halmosi, Williams lesz szombat délután.

Pakson éltük át a Klub történetének legnagyobb sikerét 2009-ben, azóta sajnos nem sok sikert könyvelhettünk el az atomvárosban. Az elmúlt szezonban, azonban megtört a jég és sikerült a Csertői csapatot "megfogni". Pakson kisebb perpatvar alakult ki, ugyanis Simon Ádám és Csertői Aurél között úgy tudjuk nem igazán felhőtlen a viszony az elmúlt időszakban. Csapatunknál viszont győzelem nagy lökést adott a gárdának, mely érezhető volt a héten is. Nagyon jó hangulatban zajlottak az edzések és mindenki bizakodó, hogy szombaton folytatjuk a győzelmi sorozatunkat idegenben.

Az időjárás jósok azt mondják nagyon szép idő várható szombat délutánra, így remélhetőleg semmi akadálya nem lehet a jó meccsnek és egy vendég győzelemnek.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.04.20.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
Debrecen - HALADÁS
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon