B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Kispestre utazunk

Kispestre utazunk

  2018.03.16. 09:46

A múlt heti sikertelen idegenbeli mérkőzés után a hétvégén Kispestre utazik csapatunk a pontszerzés reményében. A Kispest - Haladás mérkőzés szombaton 17.00 órakor kezdődik. A mérkőzés előtt a két szurkolótábor is találkozik egy közös ebéd keretében, ugyanis a kispesti tábor meghívott bennünket, melyért ezúton is köszönet!


Az elmúlt heti fordulót mind a két csapat pontatlanul zárta, így nagy kérdés, hogy melyik gárdának sikerül összeszednie magát szombat estére és olyan produkcióval előrukkolni, mely eredményeként a három pontot be tudja gyűjteni. Egy biztos mind a két gárdának égetően fontos, hogy pontokat szerezzen, mert a kiesés réme ott lebeg a fejük felett. Az időjárás előrejelzéseket böngészve és ismerve a kispesti pálya állapotát az is benne van a pakliban, hogy a játékvezető nem fogja engedélyezni a mérkőzést. Valljuk meg őszintén lehet ez jelen pillanatban mindegyik csapatnak jót tehet. Az esélyeket nézve talán egy kicsit felénk billen a mérkőzés, ugyanis a mutatott játékunk az elmúlt fordulókat összességében nézve több a pozitív mint a hazai gárdának. Ez azonban nem jelent semmit ugyanis minden mérkőzés más és valószínűsíthető a szombat esti meccsen a csapatok megint egy másik arcukat mutatják. Reménykedjünk, hogy HIPP mester szakmai elképzelései valósulnak meg jobban és pontosan érkezünk haza. A múlt heti fiaskó a szakmai stábot igencsak megviselte, mert a csapatból pár játékos nem az előre megbeszélt és kért játékot hozta, melynek aztán a vége a vereség lett. A héten a fejek rendbetétele, videózás és a szokásos kemény edések voltak vezényelve a gárdának és remélhetőleg mindenki átérzi a felelősségét a mérkőzést illetően.
Nagyon veszélyes zónában van szeretett csapatunk és illene minél előbb megnyugtató előnyt szerezni a kiesés elkerülésében vívott küzdelemben. Ehhez azonban a Kispest ellen pontot, pontokat kell szerezni!

Várható kezdőcsapat:
Király - Schimmer, Wills, Kulcak, Pedro, Jagodics, Kovács/Jancsó, Rácz, Halmosi, Ramos, Mészáros

A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, a partjelzők Tóth II. Vencel, Albert István, az alapvonali játékvezetők Karakó Ferenc, Kulcsár Katalin. A negyedik játékvezető Horváth Róbert.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.04.21.
szombat
HALADÁS - Balmazújváros
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon