B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Mezőkövesdre utazunk

Mezőkövesdre utazunk

  2018.03.09. 09:27

Az elmúlt hétvége szombathelyi szurkolóknak rettentően felemelő érzés volt, ugyanis a nagypályás csapat mellett a Falco is győzött, míg a futsálosok a város történetének első kupagyőzelmét szállították. Az élet nem áll meg, mert szombaton kedvenceink már Mezőkövesdre utaznak, ahol rettentően fontos találkozó vár Halmosiékra.


Szombaton 17.00 órakor Mezőkövesden lép pályára csapatunk, igazi hat pontos mérkőzésen. Amennyiben csapatunk győzelemmel abszolválná a mérkőzést, úgy Kispestre kicsit nyugodtabban utazhatnánk a jövő héten. A hétvégén mutatott játék és csapategység bizakodásra adhat okot, azonban ne feledjük ellenfelünk a múlt hétvégén idegenben győzött az Újpest ellen. Ez azt mutatja, hogy „éles” mérkőzésre számíthatunk és eredmény tekintetében is szinte megtippelhetetlen a végjáték. Ettől függetlenül számunkra nem lehet más cél, mint idegenben is a három pont begyűjtése. Csapatunkat képesnek tartjuk a bravúrra, ugyanis Hipp mester és a szakmai stáb munkája láthatóan érződik a gárdán. Koncentráltan és célratörően játszunk, aminek meg lehet az eredménye szombaton is. Persze nagyon oda kell figyelni, mert egy apró megingás végzetes lehet. A mérkőzés pikantériájához tartozik, hogy az ellenfél csapatát az az Iszlai Bence erősíti, aki hosszú éveken keresztül a Haladás meghatározó játékosa volt.

A várható kezdő csapatunk:
Király – Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak – Jagodics – Williams, Kovács, Rácz, Halmosi – Ramos

Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon