B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Győzelem a Vasas ellen

Győzelem a Vasas ellen

  2018.03.03. 19:23

Csapatunk hazai környezetben ott folytatta, ahol abbahagyta decemberben! A vendégeknek esélyt sem adva magabiztos győzelmet arattunk a Vasas felett.
Haladás - Vasas 3:0 (1:0) Haladás stadion nézőszám: 2866
Gólszerzőink: Kovács L., Rácz Barni, Ramos


A mérkőzés előtt mindenki hazai győzelemben bízott és volt, aki az eredmény tippelést is vállalt és egyértelmű 3:0-s Hali győzelmet jósolt. A tipp hallatán sokan mosolyogtak és óvatosabban nyilatkozva egy pici győzelmet remélt. Aztán elindult a mérkőzés és már az első pillanattól érezni lehetett csapatunk nem akar esélyt sem adni a vendég gárdának a kibontakozásra. Folyamatosan presszió alatt tartottuk az ellenfél védelmét, melynek aztán meg is lett az eredménye Kovács Lóri egy beívelésre rosszul kimozduló kapusról lecsorgó labdát higgadtan helyezett a kapu közepébe.
Tovább folytatódott a Hali nyomása és látható volt a vendégeken, hogy nem tudnak mit kezdeni a Hali fantasztikus védekezésével és csapategységével.
A második félidőben cseréltek a vendégek abban bízva, hogy talán sikerül az egyenlítés a második félidőben. Aztán hamar fel kellett ébredniük, ugyanis Rácz Barni egy csodálatos góllal elrendezte a mérkőzést s egyben jelezte a vendégeknek, hogy ma nem osztottak lapot a pontszerzés terén. Csapatunk egyre magabiztosabban játszott, míg a vendégek próbálkozásai hamvában aludtak ki. Aztán Ramos, aki az első pillanattól kezdve életveszélyesen játszott megtalálta a rést a Vasas védelmében és már három góllal vezettünk. Ezt követően tudatosan átadtuk a kezdeményezést a vendégeknek, ami lehetőségek adott a gyors kontrára. Folyamatosan kontrázott csapatunk és amennyiben jobban koncentrálunk a végén, akkor akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna a Vasas felett. No, de semmi baj, mert a jövő hétre is hagyni kellett a gólokból, ugyanis Mezőkövesdre utazik a csapat egy szintén rettentően fontos mérkőzésre. Amennyiben ott is sikerül hasonló játékkal előrukkolnunk, akkor nem lehet más a vége, mint a győzelem. A gólszerzőkön kívül szinte mindenkit ki lehet emelni a csapatból, azonban most Jagodicsot kell különösen megdicsérni, mert ezen a mérkőzésen mindenhol ott volt és részese volt a gólok előkészítésében is. Reméljük a jövőben is folytatja ezt a játékot és hasznos tagja lesz a gárdának.
Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon