B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vasas érkezik a Rohonci útra

Vasas érkezik a Rohonci útra

  2018.03.02. 13:38

A múlt héten Újpesten nem jártunk szerencsével, mert a második félidőben a hazai gárda felülkerekedett csapatunkon és egy kisebb védelmi megingást követően megszerzett góllal begyűjtötte a három pontot.
Haladás - Vasas mérkőzés 17.00 órakor Berke Balázs sípjelére indul el.


Az elmúlt hét sikertelenségét követően a Szurkolói Ankéton Hipp mester optimistán nyilatkozott a csapat jelenlegi állapotáról és töretlenül bízik a gárdában. Több szurkolói is megjegyezte az ankét vége felé, hogy végre egy olyan edző van a csapat élén, aki nem beszél félre és szemtől szembe elmondja a véleményét egy-egy szituációról és játékosról. A beszélgetésen a MESTER egyértelműen fogalmazott a keretben most bizalmat kapó játékosokról és azokról is, akik nem tudtak bekerülni a szűk csapatba. HIPP mester egyértelműen elmondta, hogy számára nem a kor, hanem a mutatott teljesítmény a legfontosabb és az edzőtáborban mindenkinek egyenlő feltételeket biztosított - játéklehetőség tekintetében is -, hogy bizonyítsa alkalmasságát a kerettagságot illetően. Sajnálta, hogy a sok fiatal tehetséges játékosoknak Magyarországon nincs egy közbenső bajnoksága, ugyanis létfontosságúnak tartaná a fejlődésük érdekében, ugyanis nem lehet mindenki egyszerre a nagycsapatban szerepeltetni. Ez egy utánpótlás központban, mint a Haladás komoly gondot okoz a folyamatos játéklehetőség és fejlődés szempontjából.

Na, de térjünk vissza a szombat délutáni mérkőzésre, ahol nem mondhatjuk egyértelműen, hogy egyértelmű a hazai győzelem, de amennyiben az őszi hangulat és akarat újra egymásra talál, akkor nem lehet más a vége, mint HALADÁS GYŐZELEM!

Az eltiltások és betegségek miatt egyértelmű kezdő 11 még nem állt össze, de várhatóan a Király, Schimmer, Wills, Jagodics, Pedro, Jancsó, Kovács, Németh, Halmosi, Rácz, Ramos összeállítású gárda futhat ki szombat este 17 órakor.

Tehát mindenki a Rohonci útra! Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon