B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Haladás - Videoton 2:1 ---- Újpest - Haladás 1:0 --- Haladás - Vasas 3:0 --- Mezőkövesd - Haladás 2:1 --- Kispest - Haladás 2:1 --- Haladás - Debrecen 1:1 --- Diósgyőr - Haladás 1:2 --- Paks - Haladás 1:2 ---- Következő mérkőzés: Haladás - Balmazújváros

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség a nyitányon

Vereség a nyitányon

  2018.02.24. 22:38

A rettentő hidegben sokan indultunk útnak személygépkocsival, kisbuszokkal és a szervezett nagybusszal is. Mindenki bízott a téli jó folytatásban, azonban ma valami nem állt össze a Megyeri úton.
Újpest FC - Haladás 1:0 (0:0)
Újpest, 2050 néző


A reggeli napsütés ellenére csípős hideg várta a csapatokat a Megyeri úton a 17.00 órakor kezdődő bajnoki nyitányon. Sajnos a mérkőzés a hétközben elhunyt újpesti Lázás Bence megemlékezéssel kezdődött. A két szurkolótábor együtt vastaps közepette búcsúzott Bencétől.
Csapatunk az első percekben frissen mozgott és bizakodtunk, hogy folytatjuk a remek szereplést. Aztán ahogy teltek a percek az Újpest is magához tért és így változatos első félidőt láthattunk, bár igazából a kapuk nem forogtak veszélyben.
A második félidőben aztán változott a játék képe. Az első percekben nekünk volt egy kapufánk Kovács Lóri révén és egy mondhatjuk 100 %-os ziccerünk Mészáros Karol jóvoltából, ami kimaradt. Aztán ahogy ez lenni szokott az Újpest szinte a semmiből megszerezte a vezetést egy pontrúgást követően. A gól után még valami halvány remény mutatkozott az egyenlítésre, de Németh Milán kiállításával szinte megpecsételődött a sorsunk. Azonban el kell mondanunk, hogy a csapat 10 emberrel is megpróbálta az utolsó pillanatokban is a pontszerzést, de az új szerzeményünk gólszerzési lehetőségét a "lesben" állás több esetben is megakadályozta.
A riválisok pontszerzésével újra a kieső pozicióba kerültünk, így a jövő héten a Vasas ellen kötelező lesz megszerezni a három pontot.

A nagyon hideg ellenére elmondhatjuk, hogy összeségében volt tartása csapatunknak és biztosra mondhatjuk a Vasas ellen igenis van esély hazai környezetben begyűjteni a három pontot.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.05.27.
vasárnap
Vasas - HALADÁS
17.00 óra
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon