B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Magabiztos játék

Magabiztos játék

  2018.01.20. 15:14

Csapatunk magabiztos játékkal nyert a ma déli matinén!
Szombathelyi Swietelsky-Haladás-1. FC Tatran Presov 4-1 (2-1)
Illés Akadémia, 100 néző, vezette: Gaál.
Gólszerzőink: Grumics, Németh Márió, Medgyes, Williams.
Az első és a második félidőben szinte teljes csapatcserét hajtott végre Hipp mester. A sérüléséből felépült Jancsó Andris magabiztosan játszott mind a két félidőben.

 


Napsütésben, igazi foci időben indultak a szurkolók az Illés Akadémia műfüves pályához, hogy megnézzék a kedvencek soron következő felkészülési mérkőzését. A meccs kezdetére a műfüves pálya szurkolói zónája teljesen megtelt a fanatikusokkal. Jó hangulatban beszélgettek a szurkolók, amelynek alapja az ősszel szerzett három győzelem volt. Mindenki bizakodik és hiszi, hogy a csapat megtalálta a sikerre vezető utat.

Az első félidőben pályára lépő gárdában a fiatalok és rutinos játékosk vegyültek és az első pillanatok bizonytalanságát követően biztató játékot mutatott a csapat. A vendégek az első kapuralövésükből szereztek vezetést, mellyel el is lőtték az összes puskaporukat. Csapatunk pedig megrázta magát és gyönyörű támodásokat vezetve fordított nagyon hamar. Az első félidő derekán egy kakaskodás után mindkét féltől egy-egy játékost le kellett cserélni a nyugalom érdekében.
Grumics szépségdíjas gólját űberelte Németh Márió fantasztikus találata, mely után mindenki nagyot csettintett és megjegyezték többen is, hogy Márió kezd újra a régi lenni, ami örömteli a tavaszt illetően.

A második félidőben Hipp mester egy másik formációt küldött a pályára, akik szintén tetszetős és formás támadásokat vezetve hasonlóan két gólt hozott össze. Rácz Barni nagyszerű játékot produkált a középpályán, ami mutatja Hipp mester bízik a fiúkban.

Összeségében elmondhatjuk, hogy nagyon biztató és jó játékot láthatott a kilátogató Hali tábor. Az edzések és a szakmai munka látszódik a csapaton továbbra is és reméljük a bajnokság kezdetére tovább erősödünk.

Hajrá HALI!

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon