B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Videoton is kétvállon

Videoton is kétvállon

  2017.12.10. 10:51

Csodálatos végjátékkal teljesen megérdemelten győzött csapatunk a bajnoki címre törő Videoton ellen.
Haladás - Videoton 1:0 (0:0)
Gólszerzőnk: Mészáros Karol


Évzáró mérkőzésünkön azt a Videotont fogadtuk, aki a Fradihoz hasonlóan a bajnoki címért küzd, mi pedig a bennmaradó hely megszerzéséért. A mérkőzés előtt a Hali tábor rettentően optimista volt és a legvérmesebb szurkolók egyértelműen hittek a győzelemben.
A Ferencváros ellen megtörtént a csoda és Felcsúton is rettentően fontos győzelmet aratott csapatunk. A Videoton ellen tehát adott volt a feladat, folytatni a kitűnő sorozatot.

A mérkőzés Kassai Viktor sípjelére indult el és mind a két csapat az első pillanattól kezdve belevetette magát a küzdelembe. Sajnos Kassi Viktor valószínű még az öltözőben maradt, ugyanis nagyon sok hibával vezette a mérkőzést. Aztán ahogy teltel a percek a játékvezető is felnőtt a feladathoz és az első félidő derekától már minden a helyén volt. A csapatok nagyon jó mérkőzést vívtak és lüktetett a pálya. Mind a két oldalon voltak lehetőségek és ziccerek, amiből bármelyik gárda megszerezhette volna a vezetést. Aztán jött az első félidő vége, amikor Kassai jogos tizenegyest ítélt számunkra. Németh Márió állt a labda mögé és sajnos a jobb kapufát találta telibe, így maradt a félidőben a döntetlen állás.
A második félidőben a csapatok ott folytatták, ahol az első félidőben abbahagyták. A Videoton volt kezdeményezőbb és több lehetőséget is kidolgozott, ami aztán ki is maradt. A második félidő 55. percétől az addig remek találkozó kicsit megült, mert érezhető volt a két csapat "rápihent" a hajrára. A szurkolók viszont űzték, hajtották a csapatot és valószínűsíthető, hogy ennek is köszönhető, no meg a cseréknek, hogy a mérkőzés végére újra felpörögtek az események. Fantasztikusan jó mérkőzés kerekedett és amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, akkor robbantott Podró és egy gyors kontra végén Mészáros Karol csodálatos, higgadt megoldásával megszereztük a győzelmet.
A végén még egy gólba tartó labdát Schimmer Szabi bravúros mentésével hárított és ezzel bebiztosítottuk a győzelmet.
Azt hiszem három héttel ezelőtt a Balmazújváros elleni Hipp nyitást követően nem sokan hittek abban, hogy csapatunk három győzelmmel zárja a szezont, ráadásul olyan ellenfelek ellen, mint a Ferencváros, Puskás Akadémia és a Videoton. Aztán itt vagyunk az ősz lezárult és sikerült felkapaszkodnunk a bennmaradó helyre, úgy, hogy közben a riválisok is gyűjtögették a pontokat!
Nagyon nagy dícseret illeti a csapatot, hogy hitt elsődlegesen saját magában, valamint az új edzői stábban, mert Hipp és csapata nélkül ez biztonsan nem sikerült volna. Hipp teljesen új koncepcióra épített, ami egyezett azzal, amit több szurkoló is kritikaként megfogalmazott az elmúlt hónapokban, mégpedig a "rutin" pályára küldése nélkül nem lehet győzni.
Schimmer, Grumics, Halmosi, Németh Márió, Németh Milán, Rácz Barni és a többiek vezérekké váltak és nagyon sokat tettek a három győzelem megszerzésében.

Most megnyugodva elmehetünk a téli szünetre és a januári kezdést úgy indíthatjuk, hogy tovább erősítve a gárdát biztos legyen a bennmaradásunk!

Hajrá HALI!
 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon