B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Évzáró mérkőzés

Évzáró mérkőzés

  2017.12.08. 07:20

A Puskás Akadémia felett aratott győzelem után szombaton 15.30 órai kezdettel az év utolsó bajnoki mérkőzése következik a múlt héten meglepő vereséget szenvedő Videoton ellen.
A szurkolók a két meglepetés győzelem után nagyon bizakodóak a találkozó végkimenetele kapcsán.


A héten az elmúlt hetekhez hasonlóan csendben készült a HIPP CSAPAT. Hipp mester valami olyat hozott a csapathoz a stábjával, ami csodát eredményezett. A legvérmesebb Haladás szurkolók sem bíztak az elmúlt két meccsből összeszedett 6 pontban. Most ismét büszke minden Hali szurkoló a csapatra, mert látja a gárdán az akaratot és a küzdést a siker érdekében.
Halmosi a héten már nyilatkozta, hogy felkészült szakember került a Hali élére, amit az eredmények egyértelműen igazolnak. A Koronát valószínűsíthetően az tenné fel, ha szombaton a másik bajnokesélyes csapat ellen is begyűjtené a három pontot a gárda.
No, de ne rohanjunk ennyire előre, mert egyenlőre még csak péntek van és minden szurkolónak most az a legfontosabb feladata, hogy megvásárolja a jegyét a meccsre. Legyünk ismét ott a csapat mellett és segítsük a győzelmet együtt kiharcolni. Felcsúton hazai hangulatot varázsoltak a szurkolók és bizton állíthatom, hogy szombat este is így lesz és a szurkolókon nem fog múlni a siker.
Az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan Hipp mester a rutinos játékosokban bízik és a kezdő csapatunkban ismét helyet kap Schimmer Szabolcs, aki fantasztikus játékkal rukkolt elő a Fradi és a Puskás Akadémia mérkőzéseken. Szabi a héten az edzések mellett, ahogy az szokott mindig a családjával készült a mérkőzésre és csütörtökön este feleségével moziba is elmentek kikapcsolódni. Mindig is tudtuk, hogy Szabi számára a család a legfontosabb és valószínűsíthető, hogy a nehezebb időszakban felesége és kislánya adott erőt számára ahhoz, hogy képes legyen az adott pillanatban bizonyítani mindenkinek, hogy lehet rá számítani!

Várható kezdőcsapatunk:
Király - Schimmer, Wills, Németh M., Bosnyak - Kovács, Németh Márió, Rácz, Halmosi, Mészáros - Ramos

Szombaton Kassai Viktor sípjelére 15.30-kor kezdődő mérkőzésre remélhetőleg ismét nagyon szurkoló előtt játszik csapatunk és begyűjtjük a három pontot.

Hajrá HALI!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon