B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
Levélküldés: hszk2002@gmail.com
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Csak így tovább

Csak így tovább

  2017.12.04. 16:11

A felcsúti arénában csak a szombathelyi szurkolók hangja hallatszott. A nézőszám 712 fő volt, amit nem tudjuk milyen formában számoltak meg a hazaikat, ugyanis első ránézésre Szombathelyről többen voltunk mint a vendéglátóink a lelátón. Puskás Akadémia - Haladás 1:3 (1:1)


A mérkőzésre Szombathelyről már délelőtt több autó és kisbusz indult el bízva a jó folytatásban. Az utazók közül bárkit megkérdeztünk mindenki a győzelemben bízott és többen már a végeredményt is tudni vélték. Voltak, akik kalandos körülmények közepette érkeztek meg a kezdő sípszóra, de a lényeg, hogy mindenki a helyén volt a kezdésre. Elszomorító látvány volt a szinte üres stadion. mondogattuk is, hogy egy megyei bajnokin nagyobb a hangulat és a nézőszám, mint Felcsúton volt. Persze ezt ilyen formában átírták a Hali szurkolók, mert nagyszerű hangulatot varázsoltak ismét annak ellenére, hogy egy jól eltalált lövéssel a meccs elején vezetést szereztek a hazaiak. A gyors vezetést követően csapatunk nem adta fel az egyenlítést, hanem hajtott tovább, melynek Schimmer Szabi rutinjának is köszönhetően sikerült egyenlítenünk Ramos által értékesített büntetővel.

A második félidőben folytatódott az, ami az első félidőben, vagyis a kapuk felváltva voltak veszélyeztetve. Aztán jött Wills egy szöglet után és már nálunk volt az előny. Ezt követően csapatunk visszaállt az eredmény tartására és mondhatjuk hősiesen védtük kapunkat a góltól. Aztán jött a hosszabbítás utolsó percei, amikor a mérkőzés egyik legjobbja Ramos iramodott meg egy kontra végén és szépségdíjas gólt rúgott. Ezzel aztán végérvényesen eldőlt a mérkőzés, csapatunk ismét győzelmet aratott és tovább erősítette a reményt, hogy nem lehet leírni a Halit!

Szombaton a Videoton érkezik Szombathelyre és amennyiben ilyen alázatos és harcos játékot produkálunk ismételten, akkor lehet esély a meglepetés pontszerzésre!

Hajrá HALI!

 

Még nincs hozzászólás.
 
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.03.16.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
FTC - HALADÁS
-------------------------

 

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon