B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Vereség Balmazújvárosban

Vereség Balmazújvárosban

  2017.11.18. 17:21

Az edzőváltás sem hozott pontokat a csapatnak, pedig az első félidőben még minden álomszerű volt. Sajnos az új edzővel sem sikerült pontot szereznünk. Nagyon nehéz pozicióban a csapat!
Balmazújváros - Haladás 2:1 (0:1)
Balmazújváros, Városi Stadion, Gólszerzőnk: Ramos


A mérkőzés kezdőcsapatát böngészve az új edző a tapasztalt játékosokat jelölt a csatasorba. A mérkőzés Kassai Viktor sípjelére 15.30-kor kezdetét vette. Csapatunk bátran és célratörően kezdett focizni és látható volt minden játékoson a tenni akarás a győzelemért. A küzdelemnek és az akaratnak aztán meg is lett az eredménye, ugynis egy szépségdíjas mozdulattal vezetést szereztünk. Ezt követően is irányítani próbáltuk a játékot, mely sikeresnek is bizonyult az első félidőben. A második félidőben hasonló játékot vártunk a csapattól, azonban a szünet nem tett jót a gárdának, ugyanis a hazai gárda beleerősített és hamar sikerült egyenlíteniük, majd pedig megszerezni a vezetést is. Hipp mester próbált frissíteni, de sajnos a cserék nem tudtak pluszt vinni a játékunkba. Igaz a végén Grumics megszerezhette volna az egyenlítést, de a hazaiak kapusa óriási bravúrral mentett.

A mérkőzés összegzéseként elmondhatjuk, hogy egy félidőn keresztül élt a remény, hogy pontokkal térünk haza, azonban a második félidőben  többen is elfáradtak és ennek eredményeként ellenfelünk megfordította a mérkőzést. Azt azonban mindenképpen el kell mondanunk, hogy régen játszott a csapat ilyen szervezetten, még ha vereséggel hagyta el a pályát. Természetesen a tényeken ez nem sokat segít rajtunk, mert most aztán borzasztóan nehéz helyzetbe kerültünk, ugyanis a közvetlen riválistól kaptunk ki. Jelen pillanatban 5 pontos hátrányba kerültünk, így a még bentmaradást jelentő 10. hely rettentően távol került tőlünk és ismerve a sorsolásunkat most már bravúrok is kellenek ahhoz, hogy a télre ne kerüljünk kilátástalan helyzetbe.

November 25-én Szombathelyen az új stadionunkba fogadjuk a kistavezető Ferencvárost, ami első ránézésre a lehetetlen küldetésnek tűnik. A mai első félidőben mutatott játék, azonban alapot adhat arra, hogy a Fradit megfricskázzuk hazai pályán.
Most aztán minden Haladás szurkolóra szükség van, ahhoz, hogy pontokat szerezzünk még az ősz folyamán, mert különben szinte kilátástalan helyzetbe kerülünk a téli szünetre. Innen is üzenjük minden HALI SZURKOLÓNAK, hogy szombaton irány az új stadionba és töltsük meg a lelátót és adjuk meg a hátteret a gárdának a Fradi ellen és hajtsuk őket győzelembe!
Hajrá HALI!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Én nagyon szeretnék ott lenni a Fradi elleni meccsen. Jelenleg Szombathelytől 300 km-re élek.Egy héttel a meccs előtt senki nem tudja megmondani hogy hol lesz a meccs mikor és hol lehet rá jegyet venni,így kicsit nehéz tervezni.2017 magyar labdarúgás én így szeretlek Hajrá Hali!

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.18. 21:57
Doors72

Én nagyon szeretnék ott lenni a Fradi elleni meccsen. Jelenleg Szombathelytől 300 km-re élek.Egy héttel a meccs előtt senki nem tudja megmondani hogy hol lesz a meccs mikor és hol lehet rá jegyet venni,így kicsit nehéz tervezni.2017 magyar labdarúgás én így szeretlek Hajrá Hali!

2017.11.18. 20:19
tila

A hírek mintha Sopront említenék a fradi meccsel kapcsolatban.

Mi van itt!!!!?

Ebből nincs kiút, megroggyant, önbizalmát-, közönségét- és megszokott közegét (otthonát) vesztett csapattól mit várhatunk? Az új pálya épp olyan "hazai", mintha Sopronban volnánk. Én már hovatovább az Nb.2-őt is erősnek tartom...

 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2018.12.15.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Debrecen
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon