B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal
Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 2:0 --- Haladás - Debrecen 1:0 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Paks - Haladás 2:0 --- Haladás - Balmazújváros 3:1 --- FTC - Haladás 2:0 --- Haladás - Puskás Akadémia 1:5 --- Videoton - Haladás 3:1 --- Haladás - Újpest 1:0 --- Haladás - Mezőkövesd 2 : 2 --- Haladás - Kispest 1:2 --- Vasas - Haladás 1:0 --- Debrecen - Haladás 1:1 --- Haladás - DVTK 0:3 --- Haladás - Paks 1:2 --- Balmazújváros - Haladás 2:1 --- Haladás - FTC 2:1 --- Puskás Akadémia - Haladás 1:3 --- Következő mérkőzés: Haladás - Videoton 2:1

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Balmazújvárosban vizitál a csapat

Balmazújvárosban vizitál a csapat

  2017.11.17. 09:26

A hétfői napon kinevezett új vezetőedző és szakmai stábjának bemutatkozó mérkőzése lesz a szombaton 15.30 órakor kezdődő bajnoki mérkőzés a Balmazújváros ellen.


Nagyon kemény feladat előtt áll csapatunk szombat délután, ugyanis egy vereséggel rettentően komoly hátrányba kerülhetünk a közvetlen riválisokkal szemben. A tabella jelenlegi állását nézve jó indulattal négy csapat fog küzdeni az NBI-es tagság megtartása érdekében. Sajnos ebben a négyes fogatban csapatunk is bent van és az eddig látottak tükrében a szurkolók aggódása a csapat jövőjét illetően nem alaptalan.
A heti edzésekről kapott információk azt mutatják, hogy az új stáb gőzerővel állt munkába és teljesen más irányok mentén készült a héten a gárda a szombati találkozóra. Az eddigiekkel ellentétben napi két edzést tartottak a csapatnak és Halmosiék elég rendesen megizzadtak. Az is nyílt titok már, hogy rövidesen a keret szűkítés is bekövetkezik már annak tükrében, hogy a szünetben megerősítésre szorul a gárda.
A jelenlegi helyzetünket nézve tehát a legfontosabb, hogy szombaton a minimum döntetlen meglegyen, de vérmesebb Hali szurkolók -velem az élen- bízik az új seprű jól seper jelszóban és meglepetést okozunk Balmazújvárosban. Egy biztos, hogy a Fradi meccre előkészülve jó lenne pontosan hazaérkezni a messze távolból.
Hajrá HALI!

 

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !

Következő mérkőzés
NB I
2017.12.09.
Januártól felkészülés
Téli szünet
Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon