B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Szerdán stadionavató

Szerdán stadionavató

  2017.11.07. 12:24

Ejött a nagy nap, a mérkőzés napja rigmusokat felidézve szerdán eljön az a napa amikor birtokba vehetjük az új gyönyörű stadionunkat!


Szurkolók részéről talán mondhatjuk azt, hogy a stadionunkat, mert úgy érzem ez értünk is épült és talán a régi stadionhoz hasonlóan a következő évtizedekben olyan események lesznek, melyekre utódaink méltón lesznek büszkék, ahogy mi is a régi stadionunkra.
Szinte tegnap volt, amikor két éve december 12-én búcsúztattuk a stadionunkat és gyanítom mindenki egy-egy pillanatra megállt és végiggondolta azokat a meccseket, amelyekre méltán lehetünk büszkék és azokra is amelyek komoly szomorúságot jelentettek a szurkolóknak.
Nekem akkor a Graz, a Milan elleni nemzetközi kupa meccsek, a Magyar Kupa döntő a Fradi ellen, az NB1/NB2 "liftezéses" időszakból nagyon sok szép és kevésbé szép emlék jött fel. Aztán nem maradhat ki a sorból a Haladás történetének legnagyobb sikere a bronzkor sem! Csodálatos élmény volt minden pillanatot a régi stadionban megélni.
Szerdán avatjuk az új stadion és a szurkolói szektorba jegyet váltó szurkolók nagyon készülnek a nyitásra és a birtokba vételre. Egyben biztos vagyok, hogy emlékezetessé teszik a napot és sokan fognak hosszú ideig beszélni a szerda esti megnyitóról.
Hiszem és remélem, hogy a mostani gyenge szereplést felváltja egy sikeres korszak és újra méltó fényében fog csillogni a csapat. Ehhez meg kell újulni és olyan változásokon átmenni az egész klubnak, ami nagyon régen nem történt meg. Igaz eddig ilyen szinten nem voltunk bajban az elmúlt években, de most újra úgy érzik a szurkolók, hogy eljött a "liftezés" időszaka.
Mi szurkolók szeretnénk büszkék lenni a csapatunkra is, nem csak az új stadionunkra! Jelen pillanatokban az örömünket sajnos a gyenge szereplés beárnyékolja és borzasztóan aggódik minden szurkoló a csapat helyzetét látva.
Reméljük a szerda mindazon személyeket megérinti majd, aminek következtében komoly lépéseket tesznek a csapat olyan szintű átalakítása tekintetében, melynek eredménye az lesz, hogy a következő szezonban is NBI-es tagsággal bírunk majd.
A szerdai ünnepélyes megnyitó 19.19 órakor keződik, mely keretében megrendezésre kerülő mérkőzés pedig 20.30 órakor!
Minden Hali érzelmű szurkolótársunkat várunk, hogy együtt ünnepeljük az új stadion elkészültét.

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.02.02.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Kisvárda
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon