B-Közép-Haladás Szurkolói Oldal

Bemutatkozás
Célok
Belépési nyilatkozat
Alapszabály
SZMSZ
SZÁMLASZÁM

Sopron Bank

17600042-00413093-
00200004
Kispest - Haladás 3:2 --- Haladás - Újpest 2:2 --- Ferencváros - Haladás 3:1 --- Haladás - Puskás Akadémia 2:1 --- DVTK - Haladás 1:0 --- Haladás - MTK 1:2 --- DVSC - Haladás 1:1 --- Kisvárda - Haladás 4:1 --- Haladás - Paks 1:2 --- Mezőkövesd - Haladás 2:0 --- Haladás - Vidi 0:2 --- Haladás - Kispest 0:1 --- Újpest - Haladás 2:0 --- Haladás - Ferencváros 1:0 --- Puskás - Haladás 2:0 --- Haladás - DVTK 1:1 --- MTK - Haladás 4:0 --------- Következő mérkőzés: Haladás - Debrecen 2018.12.15. szombat 17.00 óra

Hali info
Hírek
Sorsolás
Csapatunk játékosai
Szakmai Stáb
Stadion elérhetőség
Belépőjegy
Hali történelem
Haladás Bolt
B-Közép
Szurkolói ereklyék
Hali indulók
Hali zászlók
Impresszum
Hali fórum
Fórum haladas.hu


Látogatottság

Indulás: 2005-08-21
 
Eredmények és hírek
Eredmények és hírek : Atomcsapás

Atomcsapás

  2017.11.04. 19:15

A mai mérkőzésen elszenvedett vereséggel és a rivális csapat győzelme után csapatunk a kieső helyre zuhant.
Haladás - Paks 1:2 (0:0)
Sopron, 1100 néző; Gólszerzőnk: Tóth M.


A meccsről egyeszerűen nincs mit szerintem írni, mert elkeserítő volt nézni a csapat szenvedését. Sajnos teljesen hitehagyott gárdát láthattunk, ami a második félidőben totál káosszá vált. Egy pillanatig sem lehetett látni, hogy mit is akarunk játszani. A cserék ilyenfajta módosításának a csúcsa Rácz Barni behozatala 2-3 perce. Belegondoltam, hogy ilyenkor mi játszódhat le egy játékos fejében. Nálam ez volt az a pont amikor úgy láttam itt a vége az egésznek. Nem akarok senkit megbántani és a kapkodást sem igazán tudom elfogadni, de azonnali edző és szakmai stáb váltásra van szükség. A véleményemet aztán az is alátámasztja talán, amit az edzőnk nyilatkozatott mérkőzés után, ahol azt olvashattam, hogy Simon Ádámot kivettük a játékból, így a Paks nem tudta szervezni a játékot. Ez egyszerűen azt mutatja, hogy a gyakorlati életben sajnos a jelenlegi szakmai stáb megbukott. Lehet, hogy Pacsi Bálint nagyon jó elméleti szakember, de számára szerintem a magyar első osztály igen magas még.

Sajnálom a csapatot is és az egész helyzetet ahova jutottunk, de ez egy folyamat eredménye, ami nem ma indult el és amennyiben nem lesz változás akkor még mélyebbre fogunk süllyedni. Azt hiszem a szurkolók nem ezt érdemlik és azok sem, akik tettek azért, hogy egy gyönyörű stadionunk legyen! Ez így nem mehet tovább! Azonnali változásra van szükség, aminek eredményeként meg lehet állítani a vesszőfutásunkat. Senki nem akar NB 2-es csapatot, mert ha kiesünk, akkor onnan visszajönni szinte lehetetlen vállalkozás a mi lehetőségeinket ismerve!
Jelenlegi helyzet, hogy a csapat atomjaira hullott és ez szinte egész Klub szintre kihatással van. Itt az új stadionunk és nem tudunk őszintén örülni, mert csapatunk szétesve, romokba hever.

A szurkolók és a szurkolói csoportok már egyeztettek és amennyiben nem lesz változás, akkor kénytelenek lesznek lépni és egyértelműen jelezni mindenki felé, hogy ez így nem mehet tovább! A jelenlegi helyzetet ismerve nem sok időt ad a tábor a vezetésnek! Azonnali lépések kellenek! A Hali tábor az elmúlt évtizedekben mindig is megmutatta erelyét és akaratát!
A HALI tábornak a HALADÁS az élete és nem engedi meg, hogy mások ezt ne vegyék komolyan és tönkre tegyék szeretett csapatunkat! A tábor készül az új stadion méltó megünneplésére!

Hajrá HALI!

Jegyvásárlás a Bközép szektorba vasárnap 9.00 - 10.30 között a Savaria Pláza emeleti kávézójában lesz! Aki szeretne venni jegyet kérjük jöjjön vasárnap délelőtt!

Még nincs hozzászólás.
 

Csatlakozz Te is !
Következő mérkőzés
NB I
2019.02.02.
szombat
-------------
17.00 óra
-------------
HALADÁS - Kisvárda
-------------------------

Eredmények
I. Kör
II. Kör
III. Kör
Tabella
Tabella
Hazai tabella
Vendég tabella
Képgaléria
B-közép
Haladas.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
B közép Haladás Szurkolói oldal B közép Haladás Szurkolói oldal a Facebookon